Помощ на черния дроб / Liver Health Webber Naturals - 65 капсули

Помощ на черния дроб / Liver Health Webber Naturals - 65 капсули

Добавката Liver Health се грижи за предотвратяване на заболявания на черния дроб като хепатит и предпазване на организма от отрови. Съдържанието на Алфа – липоева киселина се използва като мощно антиоксидантно средство в помощ на чернодробни заболявания, диабетна невропатия, както и нарушения на очите.

30.25 лв.
Производител:
Код на продукта: 3452WN
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 65
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • N-ацетил цистеин (NAC) 200 mg
 • Алфа липоева киселина 200 mg
 • Куркуминоид 13.3 mg
 • Разфасовка 65 капсули
 • Шизандра 100 mg
 • Бял Трън 150 mg

Описание

Какви са преимуществата на добавката в помощ на черния дроб?

 • Има защитни свойства над черния дроб и задейства процесите на детоксикация;
 • Ягодоплодни Schisandra плодове на прах се използват за лечение на чернодробни заболявания от сорта на хепатит и предпазване на черния дроб от отровите;
 • Алфа-липоевата киселина представлява мощен универсален антиоксидант, който намира приложение при диабетна невропатия, чернодробни заболявания, както и нарушения на очите;
 • Поддържа и защитава чернодробната функция;
 • Насърчава здравия глюкозен метаболизъм и осигурява антиоксиданти за поддържането на добро здраве.

Какви са функциите на черния дроб?

Черният дроб е главният детоксикиращ орган на организма, отговорен за разграждането на токсините и замърсяването, на което сме изложени ежедневно. Здравето и защитата на черния дроб, както и неговите уникални свойства могат да бъдат подкрепени с билкови и антиоксидантни хранителни компоненти като намиращите се в добавката Черен дроб здраве от Webber Naturals.

Какви са основните съставки в добавката за Черен дроб здраве?

Мляко от Трън е една от билките с поддържащи и широкообхватни ефекти върху черния дроб , които защитават и подпомагат функциите на черния дроб по много начини. Трън млякото увеличава количествата на Глутатиона (детоксикатор антиоксидант) в черния дроб, предпазва го от вредните токсини и поддържа здрава регенерация на клетките.

Schisandra е плод с дълга анамнеза за употреба в китайската медицина. Шисандра се смята за тонираща и адаптогенна билка, помага за подобряване на устойчивостта на организма към стреса, включително и от увреждане на черния дроб. Съединението Алфа-липоева киселина представлява мощен антиоксидант, удължаващ живота на други антиоксиданти като витамин С, глутатион и витамин Е. Съставката Куркумин се използва в традиционната медицина като противовъзпалително средство и за подпомагане на чернодробни и храносмилателни състояния.

Допълнителни характеристики

Маслото от черен дроб здраве е натурален източник на мастноразтворимите витамини А и D, необходими за поддържането на доброто здраве. Витамин А, наричан още ретинол, е необходим за здравето и защитата на зрението, кожата, и мембраните, и поддържа доброто нощно зрение. Също така е критичен фактор за подобряване на имунната функция.

Витамин D3 е холекалциферолната форма на витамин D. Той играе критична роля в развитието и поддържането на костите и зъбите и е основен витамин за профилактиката срещу остеопороза. Това е така, защото помага с усвояването на калций и фосфор от червата, които се изискват за нормална костна минерализация и изграждане на костна плътност.

Обобщение

Добавката черен дроб Здраве на Webber Naturals е идеален избор за хора, които искат по естествен начин да се погрижат за предотвратяване на заболявания на черния дроб като хепатит и да предпазят организма си от ежедневните отрови.


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно. За най-добри резултати използвайте минимум 3 седмици.