Лийн бърнър / Lean Burner Haya Labs - 60 Капсули

Лийн бърнър / Lean Burner Haya Labs - 60 Капсули

Лийн Бърнър е комбинирана добавка с Хром, Зелено кафе, Л-Карнитин и Гарциния Камбоджа. Помага при тренировъчни режими за здравословното и по-лесно изгаряне на натрупаните мазнини. Стимулира притокът на сила и енергия.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 858047007410
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-карнитин 100 mg
 • Разфасовка 60 капсули
 • Една доза 1
 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Хром 250 mcg
 • Гарциния камбоджа 100 mg
 • Зелено кафе 100 mg

Описание

Повече за Lean Burner от Haya Labs и какви свойства притежава тази добавка?

Lean Burner 60 капсули е хранителна добавка от Haya Labs, която съдържа единствено подбрани екстракти от растителни видове и доза Л-Карнитин.

При борбата с излишните килограми и мазнини понякога тялото се нуждае от допълнителен стимул, който да активира тяхното изгаряне. Не винаги са достатъчни ограничаващите диети или дългите часове прекарани във фитнеса. Понякога е препоръчително тялото да се стимулира не само в посока за здравословно изгаряне на мазнините, но и като цяло да се предоставят важни хранителни вещества за неговото подхранване. По този начин могат да се предотвратят доста негативни и неприятни последици.

Lean Burner съдържа само растителни екстракти, които:

 • подтискат общият апетит и желанието за храна;
 • стимулират стопяването на мазнините по естествен път;
 • увеличава енергията и наличната сила в тялото;
 • спомага за редуциране на теглото.

Какво съдържа Lean Burner от Haya Labs?

Хром

Хромът е минерал широко познат със своето въздействие върху протичането на метаболитните процеси в човешкото тяло. Той подпомага обмяната на липидите, въглехидратите и на протеините, като едновременно с това засилва инсулиновото действие. По този начин контролира и подтиска апетита ни, което води до намален прием на храна. Съответно при по-малка консумация на вещества, тялото започва да гори тези, които вече са налични в тялото.

Гарциния Камбоджа

Гарциния Камбоджа е растителен вид, от чиито плодове се извлича екстракт, който може да осъществи чудесна подкрепа на човек по време на отслабване. Действието на видът е насочено към храносмилателния тракт, като води до подобряване на неговата функция и здраве. Не позволява да се натрупват мазнини в тялото и се грижи за подтискане на апетита.

Зелено кафе

Зеленото кафе е все още неузрелият плод на нашата така любима кафеена напитка - кафето. Зеленото кафе притежава много добри антиоксидантни свойства, като те действат положително както върху метаболизма, така и спомагат за пречистване на тялото от натрупваните вредни вещества. Подпомага изгарянето на телесните мазнини.

Л-Карнитин

L-Carnitine е широко известна аминокиселина в спортните среди и често се приема от спортисти, поради нейните незаменими свойства. Нейният допълнителен прием осигурява повече енергия на тялото, като за тази цел използва за гориво основно натрупаните мастни клетки. Той засилва протичането на метаболитните процеси в тялото, като е научно доказано, че той спомага за по-бързото и здравословно изгаряне на мазнините.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: