LongJack 100:1 / 100mg HAYA LABS - 60 Капсули

LongJack 100:1 / 100mg HAYA LABS - 60 Капсули

Естествените съставки, които се съдържат в продукта, спомагат на организма ви да забави процесите на стареене, като го кара да произвежда повече тестостерон

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 41.40 лв. -10%
46.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146827477
Магически точки: 46
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Eurycoma longifolia Jack (ElJ) 100 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2

Описание

Как действа LongJack 100:1 / 100mg HAYA LABS?

По-енергични, по-тонизирани, по-издръжливи и по-потентни – всеки мъж би искал да притежава тези супер сили, нали? С помощта на хранителната добавка LongJack 100:1 / 100mg на американската компания, производител на хранителни добавки HAYA LABS, освен че ще увеличите силата и енергията си, ще се чувствате по-силни, но и ще подобрите своята потентност.

Естествените съставки, които се съдържат в продукта, спомагат на организма ви да забави процесите на стареене, като го кара да произвежда повече тестостерон. Така неизменно ще увеличите своята потентност и сила.

Антибактериалните и противовирусни съставки ще контролират кръвната ви захар и с времето ще намалят лошия холестерол в него, а така ще предотвратите появата на сърдечно-съдови заболявания.

Какво съдържа LongJack 100:1 / 100mg HAYA LABS?

В хранителната добавка LongJack 100:1 / 100mg се залага на естественото действие на растението Eurycoma longifolia jack – оттам и името на хранителната добавка LongJack. Благодарение на билковия екстракт, ще подобрите своята издръжливост и потентност, като постепенно ще увеличите тестостерона в организма си, а оттам – ще станете по-енергични, тонизирани и силни.

В резултат на всичко това ще имате добро настроение и сили да постигнете всичко, с което се захванете. Един билков, натурален афродизиак, който ще стимулира потентността, без каквито и да било рискове за здравето.

Плюс към всичко това е, че докато тренирате, високите нива на тестостерон ще създадат подходяща среда за натрупване на мускулна маса, ще имате по-висока издръжливост по време на тренировки и ще се чувствате силни и енергични.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 дози дневно.