Лутеин и зеаксантин / Lutein with Zeaxanthin 10 mg Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Лутеин и зеаксантин / Lutein with Zeaxanthin 10 mg Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Ако прекарвате голяма част от времето си пред компютър, погрижете се за здравето на очите си с помощта на хранителна добавка с лутеин и зеаксин.

11.65 лв.
Производител:
Код на продукта: 3366WN
Магически точки: 10
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Зеаксантин 500 µg
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Лутеин 10 mg

Описание

В днешно време, всеки от нас прекарва голяма част от времето си пред екран. Дори да не работите на компютър, телефонът и телевизорът са голяма част от вашето ежедневие и могат сериозно да натоварят очите ви.

Ако работата ви е свързана с дълги часове пред екрана или под изкуствена светлина, или с шофиране вечер, то продукт, съдържащ два ценни за очите елемента, наречени лутеин и зеаксин, ще ви помогне да се погрижите за здравето на очите си и да ги възстановите след дълго взиране в екрана. 

Хранителната добавка на Webber Naturals съдържа веществата лутеин и зеаксентин, извлечени от цветето невен. Концентрираната формула с естествен произход допринася за доброто здраве на очите и спомага за профилактиката на заболявания на зрението като макулна дегенерация и др.

Защо лутеин и зеаксантин?

Лутеинът и зеаксантинът са вещества, които се откриват в ярко оцветените плодове и зеленчуци. Тяхната концентрация в макулата и ретината на окото ги правят жизнено необходими за поддържането на доброто зрение. Някои от функциите им са:

  • да защитават тъканта на макулата и да предотвратяват нейното изтъняване като по този начин са незаменими в борбата срещу макулната дегенерация;
  • да помагат на очите да се адаптират при слабо осветена обстановка;
  • да защитават очите от лъчението на слънцето, синята светлина от електронните устройства и др.

За кого е подходящ приема на лутеин и зеаксин под формата на хранителна добавка? 

Ако сте пушач

Според редица изследвания тютюнопушенето намалява нивата на лутеин в организма, което прави приема на лутеин и зеаксантин препоръчителен за пушачи. 

Ако имате генетична обремененост

Експертите съветват и хора с генетична обремененост към макулна дегенерация също да приемат хранителни добавки с лутеин и зеаксантин.

Ако работите пред компютър 

Ежедневното взиране в екрана може сериозно да изтощи и дори увреди окото. Ето защо е важно да отделите особено внимание на зрението си, ако ежедневно натоварвате очите си. 

Как да приемате лутеин и зеаксин? 

Погрижете се за здравето на очите си като приемате по една капсула от продукта дневно. Икономичната опаковка от 60 капсули е подходяща за двумесечен прием.  Осигурете си добро зрение и здрави очи с лутеин и зеаксантин на Webber Naturals.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно.