Лют червен пипер / Cayenne 42 000 SHU 470 mg Natural Factors - 90 капсули

Лют червен пипер / Cayenne 42 000 SHU 470 mg Natural Factors - 90 капсули

Лют червен пипер на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 42 000 SHU. Добавката Cayenne е предназначена за справяне с храносмилателната дейност, сърдечната активност и метаболизма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.17 лв. -10%
20.19 лв.
Производител:
Код на продукта: 4210NF
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Лют червен пипер 470 mg

Описание

Лют червен пипер или „Кайен“ на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 42 000 SHU по 470 mg. Добавката Cayenne поддържа сърдечната дейност, нормалното циркулиране на кръв и нормалните стойности на холестерола.

Многобройни изследвания доказват благотворния ефект на екстрактите от Лютив пипер над кръвоносните съдове и сърцето, холестерола и налягане в кръвта. Добавката Кайен може да бъде изключително попълнение към опората на терапията на сърдечно - съдови заболявания.

Есенцията от чили пипера е полезен при различни нарушения на кръвообращението, особено – периферно кръвообръщение, достигане до крайниците, болка при движение и др.

За какво се използва добавката Червен Лютив пипер?

Червеният чили пипер (плодов прах) е необходим за понижаване нивата на холестерол в кръвта, намалява се риска от отлагане на атеросклеротичната плака в артериалните кръвоносни съдове. Кайенът спомага за ограничаване на тромбоцитната агрегация и нормалното разреждане на кръвта. Вероятността от формиране на кръвни съсиреци и разкъсване на кръвоносните съдове е сведен до минимални стойности.

Лютивият пипер укрепва кръвоносната система и мускулите на сърцето, има още благоприятен ефект върху ускореното сърцебиене.

Какви са функциите на чили червен пипер?

Добавката Чили червен пипер се бори с прекомерния метеоризъм, лошото храносмилане и забавения метаболизъм. Насърчава се нормалното кръвообращение в стомаха и се намалява вероятността от развитие на гастритни възпаления или язви. Стимулира се секрецията на храносмилателни ензими и сокове, благодарение на които се оптимизира обработката на храносмилането. Поради други свои антибактериални свойства, Кайен е добра профилактична мярка срещу чревните инфекции.

Заради термогенните свойства, Чили пиперът също е полезен при случаите на метаболитни проблеми и наднормено тегло. 

Капсаицинът в добавката има много положително действие върху процесите на храносмилането, усвояването на храна и подобряването на апетита. 

Обобщение

Добавката Червен лют пипер на марката Натурал Факторс подпомага синтеза на адреналина и норадреналина, които задействат процесите на метаболизма и допринасят за изгарянето на излишните мазнини и въглехидрати и предотвратяване на натрупване на нови телесни мазнини. Капсулите Cayenne на компанията Натурал Факторс са изключително полезни за сърдечно - съдовата система, която поддържа нивата на холестерол и здравословното кръвно налягане в нормален диапазон.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.