Люцерна концентрат / ALFA-MAX Alfalfa Concentrate 525 mg Nature’s Way - 100 Капсули

Люцерна концентрат / ALFA-MAX Alfalfa Concentrate 525 mg Nature’s Way - 100 Капсули

Люцерната ви помага да подсилите имунната си система, забавя процесите на стареене и ви кара да се чувствате по-силни и енергични. Всички тези неща ще се случат, когато приемате люцерна под формата на хранителната добавка ALFA-MAX от Nature’s way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.32 лв. -10%
23.69 лв.
Производител:
Код на продукта: 033674020111
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 3
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 100 капсули
 • Люцерна 420 mg концентрат (лист, цвят,стебло)

Описание

Имате нередовен месечен цикъл, чувствате се подути и загубили блясъка на кожата си? Ако отговорът е „да“ на един или всички от тези въпроси, трябва да знаете, че решенията за много от състоянията, причиняващи ни дискомфорт, се намират в природата. 

Едно такова решение е приемът на люцерна. Люцерната има силата да подобри начинът, по който тялото ви абсорбира въглехидрати и протеини. Тя ви помага да подсилите имунната си система, забавя процесите на стареене и ви кара да се чувствате по-силни и енергични. Всички тези неща ще се случат, когато приемате люцерна под формата на хранителната добавка ALFA-MAX от Nature’s way. 

Защо ALFA-MAX Alfalfa Concentrate е толкова ефективна? 

Продуктът, полезен при много и разнообразни състояния, дължи своето положително действие на коктейла от специално подбрани съставки, сред които: 

Фитоестрогени

Известно е, че фитоестрогените са растителни елементи, които имитират ефекта, който естрогена има върху тялото. Храните богати на фитоестрогени могат да предпазят от заболявания като рак на гърдата. Те помагат на жените да имат добре функционираща ендокринна система. 

Витамин К 

Витамин К не е сред най-познатите витамини, но е също толкова полезен, колкото и другите, с които сме свикнали. Той е важен елемент за поддържане на здрави кости и зъби. Освен това, в комбинация с фитоестрогените, витамин К може да подпомогне регулирането на месечния цикъл, както и да облекчи симптомите на менопауза. 

Витамин С

Люцерната е изключително богата на антиоксиданти и най-вече на ценния витамин С. Благодарение на това тя е подходяща за защита от редица заболявания като рак, заболявания на сърцето и др. 

Фибри и хлорофил

Знаете, че хлорофилът е едно от най-полезните вещества в природата. Съдържанието на хлорофил в люцерната ви помага да се отървете от вредните вещества в организма си. А богата съдържание на фибри помага при проблеми с храносмилателната система. 

Разнообразни витамини и минерали

Благодарение на съдържанието на витамини и минерали, люцерната може да ви помогне да възвърнете добрия вид на кожата си, да подхрани косата ви и да ви помогне да подсилите естествената си красота. 

За какво са най-полезни капсулите ALFA-MAX Люцерна концентрат?

Редовно приеман, продуктът:

 • Грижи се за нормалното функциониране на ендокринната система, менструалния цикъл и пикочната система на жените ;
 • Нормализира нивата на кръвна захар;
 • Подпомага възстановяването на организма при състояния като цистит, ревматични болести, рак, диабет, ендометриоза;
 • Има диуретични свойства;
 • Подпомага качествения сън. 

Как да приемате ALFA-MAX Люцерна концентрат?

Ако искате да се възползвате от полезното действие на люцерната, приемайте по 2 капсули, 3 пъти дневно докато се храните.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.