Магарешки бодил / Milk Thistle 100mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

Магарешки бодил / Milk Thistle 100mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

Магарешки бодил за здрава имунна система, за подкрепа на храносмилателната система и за по-добро здраве на черния дроб. Притежава силни антиоксидантни, пречистващи, имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 12.60 лв. -10%
14.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007851
Магически точки: 14
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 вега капули
  • Една доза 2
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1-2
  • Магарешки бодил 100 mg

Описание

Капсули с екстракт от Milk Thistle 100 мг

Магарешкият бодил е сравнително интересно растение с дълга история в традиционната медицина. В годините на Средновековието например от неговите листа са се приготвяли салати. Днес растението може да се срещне и под други имена като "млечен бодил, "магарешки бодил", "магарешки трън" и други. В България това растение е широко разпространено, тъй като то обича сухи и буренливи райони.

Днес основното внимание е насочено към семената на Магарешкият бодил, от които се извличат максимални дози от неговите полезни вещества. Неговите семена са много богати на Силимарин (съединение със завидно високи нива на антиоксидантни флавоноиди).

Какви са ползите от приемането на Магарешки бодил на капсули?

Действието за човешкия организъм на това лековито растение е насочени в три основни направления:

1. Храносмилателна система

Магарешкият трън спомага за справяне с проблемите на храносмилателната система. Той действа добре върху храносмилането и метаболизма, като предпазва от киселини, подут, разстроен стомах и други симптоми, които се свързват с влошаването на функциите.

2. Чернодробно здраве

Поради своите силни антиоксидантни качества, този растителен вид се отразява много добре върху функцията и здравето на черния дроб. Той спомага за изхвърлянето на различни видове вредни за човешкия организъм токсини, вещества, свободни радикали, като включително помага за детоксикация от алкохол, медицински препарати и други. Milk Thistle не само помага за по-доброто здраве на черният дроб, но и стимулира здравословният синтез на холестерола.

3. Имунна система

Магарешкият бодил е растение с много добри антиоксидантни, имуностимулиращи и противовъзплителни свойства. Той действа изключително стимулиращо върху имунната система, като повишава нейните сили и спомага за по-добрият отговор при появата на възпалителни, бактериални, инфекциозни и болестотворни причинители.

Приемането на тази хранителна добавка Milk Thistle 100 мг - 60 капсули от Haya Labs ще подобри здравословното ви състояние, като освен нейните основни направления, тя работи в полза на:

  • балансиране на хормоните в тялото;
  • балансиране на кръвната захар;
  • балансиране на нивото холестерол;
  • подобрено здраве на простатата.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: