Магнезий цитрат / Magnesium Citrate 200mg HAYA LABS - 100 Таблетки

Магнезий цитрат / Magnesium Citrate 200mg HAYA LABS - 100 Таблетки

Магнезиевият цитрат е един от по-значимите ко-фактори и минерали в организма на човека, защото отговаря за здравето и нормалната работа на едни от най-важните системи и участва в над 300 ензимни реакции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.00 лв. -10%
20.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007279
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 100 таблетки
  • Една доза 2 капсули
  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Магнезий 400 mg

Описание

Магнезий цитрат

Хранилната добавка Магнезиев цитрат (Magnesium Citrate) 200 мг 100 таблетки от Haya Labs помага за нормалното функциониране на:

  • сърдечно-съдовата система;
  • нервната система;
  • мускулите в тялото.

Приемът на Магнезиев цитрат като хранителна добавка гарантира вашето по-добро здраве.

Магнезият подпомага по-качественото усвояване на калция и подобрява изцяло здравето на нашите кости и зъби. Оказва благотворно действие върху мускулите, ставите и сухожилията като предотвратява мускулни съкращения, крампи, схващания, фибромиалгия и болки. Нормалните количества в организма повлияват на правилното развитие и растеж на костите и зъбите и са от особено важно значение при децата, подрастващите, бременни жени и възрастни хора. Неговият дефицит се наблюдава рядко, но в същото време е и особено опасен, защото е възможно да доведе до появата на костни болести и деформации.

Защо да приемаме магнезий като хранителна добавка?

Магнезият е може би един от най-задължителните минерали за нормалното функциониране на организма и воденето на здравословен начин на живот. Освен неговото изключително значение за костите и мускулите, магнезият действа нормализиращо върху кръвното налягане и възстановява здравето на сърдечно-съдовата система, предпазва от хипертония, аритмия и сърцебиене. 

Подобрява здравето на нервната ни система и помага при натрупано напрежение, стрес и умора. Редуцира симптомите на нервността като безсъние, главоболие, отпадналост, влошено качество на съня. Подпомага психическото и емоционално здраве на човек.

Подобрява нивата на кръвната захар, като увеличава производството на инсулин в кръвта. Доказано действа благоприятно при диабет (тип 2). 

Приемът на Магнезиев цитрат капсули от Haya Labs не само ще подейства стимулиращо и здравословно върху вашия организъм, но може да ви съдейства и в борбата срещу излишните килограми. Комбиниран с подходящи тренировки и диета, магнезият стимулира изхвърлянето на излишните натрупани мазнини и превръщането им в енергия.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки на ден с храна.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: