Магнезий / Magnesium 350 mg BIOTECH USA - 120 Капсули

Магнезий / Magnesium 350 mg BIOTECH USA - 120 Капсули

Магнезий за по-здраво и пълноценно тяло, за по-спокоен сън, повече жизненост, за здрави кости, мускули и стави, за нормализиране на кръвното налягане и холестерола.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.00 лв. -10%
20.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076208906
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 120 капсули
  • Магнезий 350 mg

Описание

Важен ли е Магнезият за здравето на човека?

Магнезият е един от минералите, които участват в редица ензимни реакции в човешкото тялото (над 300 такива). Неговият здравословен прием е не само препоръчителен, но и почти задължителен за здравословното състояние на човешкия организъм. Магнезият приемаме чрез храни като риба, авокадо, ядки и семена, млечни продукти и други. Неговото достатъчно количество отговаря за общото ни състояние и здраве, като здравословните му нива спомагат за това да се чувстваме по-пълноценни, по-жизнени и със сигурност по-спокойни.

Основните процеси, в които участва приятият Магнезий 350 мг на Biotech USA

Превръщането на глюкозата в енергия

Приемът на Магнезий стимулира разграждането на глюкозата и произвеждането на повече енергия в организма. По този начин ни позволява да се чувстваме по-жизнени и пълноценни през нашето ежедневие. 

Регулира нивото на Калций в тялото

Магнезият е особено важен за правилното и пълноценно усвояване на приетия Калций в тялото, което се отразява пряко върху здравето на костите, хрущялите, зъбите и ноктите. В същото време не позволява неговото нездравословно натрупване.

Поддържа нивото на кръвното налягане

Магнезият влияе положително върху здравето на всички мускули в човешкото тяло, включително и на сърдечния мускул. За това работи в полза за подобряване на циркулацията на кръвта и за регулирането на нивото холестерол.

Функциите на ставите и мускулите

Магнезият се грижи за здравето на нашите мускули и стави и за тяхното пълноценно ползване. Има болкоуспокояващо действие и редуцира признаците на възпаление.

Хидратиране на кожата

Като един от най-важните човешки органи и като най-големият такъв кожата изисква специално внимание и грижа. Нейната хидратация е особено важна за външния вид на човек, но и за редуциране на признаци като прекомерна сухота, нацепване, появата на петна, бръчки и т.н.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

2 пъти на ден по 1 таблетка.

-33%