Магнезий бисглицинат / Magnesium Bisglycinate 200 mg Webber Naturals - 60 капсули

Магнезий бисглицинат / Magnesium Bisglycinate 200 mg Webber Naturals - 60 капсули

Магнезий Бисглицинат е хранителна добавка на марката Уебер Натуралс, която позволява на организма да се абсорбира в стомаха, без да е необходимо да разчита на стомашната киселинност. Капсулите Magnesium Bisglycinate са нежни към стомаха и не причиняват състояния на диария.

18.60 лв.
Производител:
Код на продукта: 3255WN
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Магнезий 200 mg

Описание

Какви са предимствата на добавката Магнезиев Бисглицинат?

  • Подкрепя нормалната функция на мускулите, както и тази на сърцето;
  • Спомага за растежа и развитието на зъбите и костите;
  • Удобна бисглицинат форма за абсорбиране от организма;
  • Щадяща форрма за стомаха, не причинява стомашни разстройства или диария.

Какви са ползите на елемента Магнезий?

Добавката Магнезий се среща в много общи храни, но някои лица изпитват трудности в абсорбирането. Приемането на магнезий във формата на бисглицинат позволява на организма да го абсорбира, без да разчита на стомашната киселинност като другите магнезиеви форми. Също така е нежен за стомаха и не причинява диария. Добавката Магнезиев Бисглицинат съдържа 200 mg магнезий във всяка дневна вегетарианска капсула.

Какво е действието на капсулите Magnesium Bisglycinate над състоянието на зъбите и костите?

Приблизително 30% от възрастните са с дефицит на елемента магнезий. Жизненоважния минерал участва в над 600 ензимни реакции в органима, правилната функция на мускулите, включително и тази на сърцето, поддържането на здрави зъби и кости, образуването на нерви и тъкани, енергиен метаболизъм на въглехидрати, протеини и мазнини.

Какви са функциите на добавката Магнезий Бисглицинат?

Магнезиевият Бисглицинат е щадящ към стомаха, не изисква абсорбиране на стомашната киселинност, поради което не създава състояния на диария. Същевременно с това Магнезият стимулира действието на оптималната функция на мускулите. Подпомага се поддържането на способността на организма да разгради хранителните вещества, както и да образува тъкани в поддържането и развитието на зъбите и костите. Формата на Магнезий Бисглицинат е изключителен фактор за поддържането на доброто здраве.

Обобщение

Добавката Магнезиев бисглицинат на марката Webber Naturals представлява магнезий, свързан с две глицин молекули. Формата на магнезия не изисква стомашната киселинност да се абсорбира, което означава, че дори лица с лошо храносмилане или усвояване могат да изпитат хранителните ползи. Също така е нежен за стомаха и не причинява диария.

Всяка лесна за преглъщане вегетарианска капсула съдържа 200mg елементарен магнезий, който трябва да се приема веднъж дневно. Това е удобен вариант за всеки, чиято диета е с високо съдържание на преработени храни. Magnesium Bisglycinate е подходяща добавка за възрастни, които имат лошо храносмилане, и за тези лица, изпитващи признаци на недостиг на елемента магнезий, като предменструален дискомфорт, главоболие, мускулни спазми или дори с тикове на клепачите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно.