Магнезий / Magnesium 250 mg Webber Naturals - 100 каплети

Магнезий / Magnesium 250 mg Webber Naturals - 100 каплети

Магнезий на Webber Naturals участва в над 600 ензимни реакции в тялото, включително енергиен метаболизъм от разграждането на въглехидратите, мазнините и протеините. Магнезиевата добавка има свойствата бързо да се абсорбира от организма, лесна форма за преглъщане – каплети. Подпомага мускулната функция, здравето на костите и зъбите.

19.40 лв.
Производител:
Код на продукта: 3163WN
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 каплета
  • Разфасовка 100 каплети
  • Магнезий 250 mg

Описание

Какви са предимствата на елемента Магнезий?

  • Помага за мускулната функция, включително и тази на сърдечния мускул;
  • Подпомага поддържането и развитието на здравите кости и зъби;
  • Помага на организма да усвои хранителните вещества;
  • Лесен за преглъщане размер на каплета;
  • За здрави кости и зъби.

За какво е нужна добавката Магнезий?

Магнезият е жизненоважен минерал, участващ в над 600 ензимни реакции в тялото, включително енергиен метаболизъм, мускулна функция, както и подкрепяне на здравите кости и зъби. Добавката Magnesium може да бъде предизвикателство, което да отговаря на ежедневните ви изисквания с храна, така че включването на висококачествена добавка в дневния си режим е чудесен вариант.

Каква е привилегията на елемента Магнезий?

Лесно се абсорбира!

Магнезият се намира в много общи храни, но някои лица срещат затруднения да го абсорбират. Приемането на магнезий в хелатиран вид улеснява организма да абсорбира, метаболизира, както и да го използва. Минералът Магнезий подобрена абсорбция съдържа 500 мг хелатиран магнезий във всеки дневен каплет, така че имате нужда само от един на ден.

Какви са свойствата на елемента Магнезий?

Магнезият е на четвърто място по ред най-изобилен минерален елемент в организма и е ключов хранителен елемент, необходим за поддържането и развитието на костната система и зъбите. Добавката Магнезий помага да се метаболизират въглехидратите, протеините и мазнините. Поддържа образуването на тъкани, и помага за поддържането на правилната функция на мускулите.

Каплетите Магнезий 250mg на марката Webber Naturals включват микроелемента магнезий, свързан с ябълчена киселина и глицерофосфат, осигуряващи ключови компоненти на цикъла на Кребс, посредством който организма произвежда енергия под формата на аденозин трифосфат (ATP).

Обобщение

Около 50% от магнезия в организма се съхранява в костите, където подкрепя правилното използване на калций, за да поддържа костите силни и здрави. Другата половина се намира в тъканите, клетките и плазмата на тялото. Магнезият на марката Уебър Натуралс е незаменима форма за здравословното образуване на тъкани и функциониране им, както и е доминиращ фактор в балансираното съкращаване на мускулите, т.нар. спазми.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 каплета дневно