Магнезий / Magnesium 500 mg Webber Naturals - 60 таблетки с оптимална абсорбция

Магнезий / Magnesium 500 mg Webber Naturals - 60 таблетки с оптимална абсорбция

Добавката Магнезий представлява минерал, участващ в стотици ензимни реакции на тялото. Магнезият на Уебър Натуралс регулира разграждането на хранителните вещества, насърчава и усвояването на други минерали като Калций, фосфор, натрий, калий и др. и играе важна роля в развитието и поддържането на здравите кости и зъби.

17.25 лв.
Производител:
Код на продукта: 3162WN
Магически точки: 17
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 1
  • Една доза ½ таблетка
  • Разфасовка 60 таблетки
  • Магнезий 250 mg

Описание

Микроелемента Магнезий взема участие в много съществени телесни дейности. Добавката контролира процесите на метаболизъм, заедно с образуването на енергия от глюкоза и усвояването на хранителните вещества въглехидрати, протеини и мазнини.

Какви са свойствата на елемента магнезий?

Магнезият е от полза за сърдечната дейност чрез тониране на кръвоносната система и е изключително необходим за правилната функция на мускулите, както и тази на сърцето.

Добавката Магнезий насърчава абсорбирането на други минерали като Калций, Фосфор, Натрий и Калий. Таблетките играят изключителна роля за развитието и поддържането на организма.

Хелацията на магнезия в хелатирани форми (оксид, малат, глицерофосфат) гарантират, че магнезиевият минерал навлиза в телесните клетки с по-голяма ефективност, което го прави по-лесно усвоим и метаболизиран от организма.

Какво е приложението на добавката Магнезий?

Таблетките Магнезий са идеален вариант за лицата, които имат недостатъчна стомашна киселина или срещат трудност с абсорбция. Магнезиевата добавка спомага тялото да разгради веществата въглехидрати, протеини и мазнини.

Защо Магнезий 500 mg има подобрена абсорбция?

Магнезиевите таблетки с оптимално усвояване от Webber Naturals е с най-висока потентност магнезиева добавка. Осигуряват се 500 мг елементарен елемент Магнезий в една таблетка. Магнезият спомага в образуването на тъканите и в контролирането на правилната мускулна функция. 

Какви са предимствата на добавката Магнезий?

  • Осигурява засилена абсорбираща форма на магнезий;
  • Подходящ за лица с ниска стомашна киселина;
  • Поддържа здравия на костите, зъбите и правилната мускулна функция;
  • Спомага при усвояването на въглехидратите, протеините и мазнините.

Какво още трябва да знаем за микроелемента магнезий?

Магнезият е минерален елемент, участващ в много съществени телесни активности. 

Хелацията на магнезия в хелатирани форми гарантират по - ефективното навлизане в телесните клетки, което ги прави по-лесни за абсорбиране и метаболизиране от организма.

Обобщение

Магнезий засилена абсорбция 500 мг от Уебър Катурали помага в растежа и поддържането на костите и зъбите. Идеален вариант за тези, които имат ниска стомашна киселина или трудност с абсорбцията. Магнезиевата добавка помага на тялото метаболизира въглехидратите, протеините и мазнините.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по ½  таблетка дневно.