МАКА / MACA 50 mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

МАКА / MACA 50 mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

Подобрете сексуалния си живот с помощта на Мака. Мака е хранителна добавка, създадена от корен на Перуански женшен. Нейната основна функция е да подобрява сексуалното желание както при мъже, така и при жени.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 14.40 лв. -10%
16.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007293
Магически точки: 16
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1
  • Разфасовка 60 вега капсули
  • Корен от мака 500 mg

Описание

Забавлението е част от щастливия и пълноценен живот, а сексуалното желание е това, което може да направи живота Ви много по-забавен. 

Стрестът, ежедневното напрежение и работните ангажименти и проблеми могат сериозно да повлияят на Вашето сексуално желание, да намалят либидото и дори да повлияят на плодовитостта Ви. 

Възстановете сексуалното си желание и си осигурете пълноценен сексуален живот, независимо дали сте мъж или жена, с помощ от природата и Мака от Haya Labs. 

Какво е Мака?

Растението мака, известно в науката като Lepidium meyenii, се среща още и като перуански женшен. Родината на Мака са високите части на Андите, в централната част на Перу, където условията са много сурови, а надморската височина е над 4000м. 

Мака е кръстоцветен зеленчук и поради тази причина често се свързва с броколи, карфиол, зеле и кейл. Перуанците го използват както в традиционната си кухня, така и в медицината. 

Мака се среща най-често под формата на прах, която се приготвя като коренът се изсушава и стрива. Можете да намерите мака и под формата на капсули или есенция. 

Защо Мака е толкова специална?

Мака е изключително хранителна 

Както всеки друг кръстоцветен зеленчук, коренът от мака е пълен с хранителни вещества. Той е богат на въглехидрати и фибри като в същото време е с ниско съдържание на мазнини. Той зарежда тялото с полезни витамини и минерали, сред които: витамин С, желязо и мед.

Подобрява либидото както при мъже, така и при жени

Едно от най-известните свойства на мака е способността на растението да повишава сексуалното желание и при двата пола. Липсата на сексуално желание е често срещан проблем в днешния забързан и динамичен свят. Мака може да помогне за това. 

Мака може да подобри плодовитостта при мъжете 

Плодовитостта при мъжете е символ на здрав и силен организъм. Приемът на мака помага да се подобрят качеството и количеството на семенната течност като в същото време не влияе на хормоналния баланс и количеството тестостерон в организма на мъжа. 

Как да приемате Мака от Haya Labs?

Мака е хранителна добавка, която не може да замести разнобразното, здравословно хранене. Ако искате да усетите здравословните ползи на мака, приемайте по една капсула до 2 пъти дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 3 пъти на ден по 1-2 капсули