МАКА 500 mg NOW - 100 Капсули

МАКА 500 mg NOW - 100 Капсули

Често стресът, напрежението и проблемите пречат да се отпуснете и да се радвате на живота, ангажиментите не позволяват да се отпуснете. В този случай, може да се обърнете към природата за помощ, а тя ще дойде в лицето на растението Мака.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.00 лв. -10%
30.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047212
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 100 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 2
  • Корен от мака 500 mg

Описание

Искате ли да се радвате на живота и да се забавлявате пълноценно, независимо от възрастта? Искате ли да се освободите от стреса и да възстановите сексуалното си желание? Искате ли да живеете на пълни обороти?

Ако отговорихте на поне един от тези въпроси с ДА, то Мака може да се окаже точно това, от което имате нужда. 

Често стресът, напрежението и проблемите пречат да се отпуснете и да се радвате на живота, ангажиментите не позволяват да се отпуснете. В този случай, може да се обърнете към природата за помощ, а тя ще дойде в лицето на растението Мака. 

Какво е Мака?

Мака или перуански женшен е растение, което може да бъде открито по високите части на Андите. То вирее при много сурови условия и надморска височина над 4000м. 

Когато става въпрос за неговата консумация, растението се среща най-често изсушено, в прахообразна форма  или във вид на капсули, каквато е и Мака от Now Foods. 

Защо да приемате Мака?

Мака съдържа много и разнообразни, хранителни вещества

Коренът мака изобилства с хранителни вещества. Той има високо съдържание на въглехидрати и фибри като в същото време почти не съдържа мазнини. Мака е богата и на много полезни витамини и минерали, сред които: желязо, Витамин С и мед. 

Мака се грижи за добрия ви сексуален живот, независимо от пола и възрастта

Ако искате пълноценен, сексуален живот, мака е вашето решение. Коренът е известен със способността си да засилва сексуалното желание и при двата пола. 

Подобрява качеството на семенната течност

Плодовитостта при мъжете е това, което ги кара да се чувстват истински мъжествени. Мака може да помогне за това. Коренът подобрява качеството и количеството на семенната течност без в същото време да влияе на хормоналния баланс. Мака е един от най-безопасните и природосъобразни начини за един мъж да подобри плодовитостта си. 

Как да приемате Мака от Now Foods?

Ако искате да се възползвате от полезното действие на Мака, имайте в предвид, че тя не може да замести разнообразното, здравословно хранене. Приемайте по една капсула от продукта 1-2 пъти дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно.