Мака Корен Cvetita Herbal - 80 капсули

Мака Корен Cvetita Herbal - 80 капсули

Мака Корен Cvetita Herbal - 80 капсули е богат на желязо, магнезий, калций и селен - елементи участващи в повече от 300 процеса в тялото на човека.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950235
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 80 капсули
 • Една доза 2 капсули
 • Дози в опаковка 40
 • Дози на ден 1
 • Корен от мака 1000 mg

Описание

Защо коренът от Мака е полезен за тялото?

Маката е зеленчук, чието коренище съдържа повече от 30 важни за човешкия организъм елементи. Сред полезните вещества, налични в Маката са селен, магнезий, желязо и калций, който отговарят за правилното протичане на редица процеси в тялото. Освен това коренът на зеленчука е богат на така важните аминокиселини, фибри и много други.  

Как помага приемът на Мака?

Благодарение на високото съдържание на минерали коренът на Мака от векове е използван като лечебно средство. Съдържащият се калций в Мака Корен Cvetita Herbal е от особено значение за костното здраве и плътността на костите. Благодарение на достатъчното му количество в организма се радваме на здрави зъби, а освен това той участва в процесите по съсирване на кръвта и метаболизма на ензимите.

Желязото от своя страна е отговорно за възстановяването на тъканите, транспорта и абсорбацията на кислорода от страна на клетките в тялото. Той е важен за образуването на хемоглобина, което прави Мака Корен Cvetita Herbal подходяща добавка при желязодефицитна анемия.

Селенът е друг елемент от основно значение за тялото. Той има силно антиоксидантно действие и подпомага адаптивните способности на човека. Селенът в Мака Корен Cvetita Herbal подсилва механизмите на имунната система. Селенът също има и успокояващ нервната система ефект, благодарение на което ни прави устойчиви на стрес и напрежение.

Магнезият участва в повече от 300 процеси на ензимите в тялото ни. Той е от фундаментално значение за нивото на енергия в тялото и мускулите ни да работят добре. Когато е в ниски нива, се изморяваме лесно, получаваме мускулни крампи и често се чувстваме изнервени.

Другото действие, което Мака Корен Cvetita Herbal оказва, е повишаването на репродуктивните способности и при двата пола. Съставките на тази хранителна добавка балансират нивата на хормоните, повишават либидото и количеството на еякулата.

Какви са ползите от Мака Корен Cvetita Herbal?

Приемът на Мака Корен Cvetita Herbal от хора, които искат да подобрят качеството на живота си и състоянието на организма. Основните ползи са:

 • повече енергия и устойчивост на физическо и умствено напрежение;
 • подпомага адаптацията при смяна на климатичните условия;
 • регулира хормоните;
 • увеличава репродуктивните способности;
 • повишава сексуалното желание и издръжливостта при полов акт;
 • има болкоуспокояващ ефект;
 • подпомага анемичните състояния;
 • изчиства кожата от нейните несъвършенства.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Две капсули веднуж на ден с храна. За максимални резултати е добре да се приема до 1 месец.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: