Мака / Maca 500 mg HOLLAND AND BARRETT - 60 Капсули

Мака / Maca 500 mg HOLLAND AND BARRETT - 60 Капсули

Мака на Холанд и Барет представлява хранителна добавка във вид на капсули, предназначени за увеличаване на енергийните нива, подкрепата на психическото и физическото състояние на организма. Мака добавката поддържа оптималната издръжливост, чувствата и жизнеността.

17.45 лв.
Производител:
Код на продукта: HDA6756
Магически точки: 17
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 60 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 3
 • Корен от мака 500 mg

Описание

Какво представлява добавката Мака?

Мака на марката Холанд и Барет представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500mg. и е подходяща за вегани и вегетарианци. Мака растението е известно с наименованието перуански женшен. Капсулите на Мака са с бързо освобождаване и позволяват по-бързо усвояване от организма. 

Мака (Lepidium meyenii) е перуанско растение с невероятен лечебен потенциал. Растението Мака е класифицирано като афродизиак и адаптоген, а в днешни дни дори е включен в някои суперхрани. Това е благодарение на изобилието от минерали, аминокиселини, витамини и други биоактивни съединения като сапонини, фитостероли, катехини и алкалоиди, които са скрити в корена на Мака. 

Какво е приложението на Мака добавката?

Мака може да помогне за повишаване на енергийните нива, подкрепата на психическото и физическото изпълнение. Мака добавката помага да се поддържа оптималната издръжливост, чувства и жизненост.

Предимства на Мака капсулите:

 • Облекчава симптомите на менопаузата;
 • Има антиостеопоротичен ефект;
 • Има адаптогенни свойства;
 • Показва свойствата на афродизиак;
 • Оптимизира хормоналния баланс;
 • Насърчава благополучието;
 • Поддържа плодовитостта и сексуалната функция;
 • Подобрява качеството на спермата;
 • Подпомага нервната и имунната системи.

Какви свойства съдържа Мака добавката?

Подобрена плодовитост и сексуална активност

Maкa се бори с признаците на менопаузата като остеопороза, горещи вълни, вагинална сухота и чувствителност на гърдите. Тези признаци са свързани с фитоестрогенното действие, основно поради наличието на бета - ситостерол.

Антиоксидантна и противоракова активност

Maкa предпазва клетките от патологични изменения, вследствие на оксидативен стрес, които са вероятна причина за ракови образувания, сърдечно - съдови или автоимунни заболявания. Мака растението има силата да прочисти свободните радикали, да инхибира създаването на пероксид и да оказва цитозащитен ефект над оксидативния стрес.

Мака като адаптоген

Растението Мака вероятно засяга активността на хипоталамо - хипофизната надбъбречна ос и по този начин да повиши защитния имунитет на тялото от вредните потенциални стресори и стимули. Мака може да има значително въздействие върху подобряването на жизнеността и намаляването на умората.

Обобщение

Holland and Barrett Maca е хранителна добавка както за жените, с намаляване симптомите на менопаузата, така и при мъжете, показващ ефективността при лечение на еректилна дисфункция. Мака има благоприятно въздействие над сексуалното желание. Поради висок биологичен потенциал, това растение може да се използва успешно също за увеличаване на физическото и психическото изпълнение и насърчаване на цялостното благосъстояние.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула три пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.