Мака / MacaRich® Organic Maca Concentrate 4:1 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Мака / MacaRich® Organic Maca Concentrate 4:1 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Мака Органичен концентрат представлява натурално средство при умора и стрес. Добавката МакаРич се прилага още при понижено либидо и нарушена сексуална функция, подкрепя нервната система и нормалния тонус. Супер Концентрата Мака Органик насърчава здравите нива на кръвна захар и нормалния хормонален баланс, който оказва благоприятно действие върху общото състояние и енергийните нива и тонус.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 37.76 лв. -10%
41.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 4537NF
Магически точки: 41
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 90 капсули
 • Корейски женшен 200 mg
 • Корен от мака 500 mg

Описание

Какво е предназначението на органичния концертрат Мака?

Maca органичен супер концентрат представлява натурално средство, което съчетава мак и корейски женшен екстракти в подкрепа на нервната система и нормалния тонус. Помага за възстановяване на енергията и жизнеността, намалява умствения и физическия стрес, и насърчава нормалното функциониране на имунната система. Използването му се препоръчва в периоди на интензивно умствено и / или физическо претоварване, както и емоционална лабилност. Укрепва се когнитивната функция.

За какво се прилага Мака Органик?

Както стресът се проявява в различни форми и често има отрицателен ефект върху сексуалните функции, Maca Organic Super Concentrate 500 mg е изключително подходящ продукт в случаите на намалено либидо и нарушена сексуална функция. 

Добавката Maca органичен супер концентрат насърчава здравословните нива на кръвната захар и нормалния хормонален баланс, който има благоприятен ефект върху общото състояние и енергийни нива и тонус.

Какво е действието на Супер Концентрата MacaRich?

Капсулите Maca Органик значително намаляват най-характерните симптоми на умора: сънливост, главоболие, мускулна болка и слабост, раздразнителност, затруднено вземане на решения и лоша координация, ниско либидо, проблеми с паметта, липса на мотивация, и повече.

Как действа при хормонален дисбаланс и ПМС?

Добавката Maca органичен супер концентрат поддържа хормоналния баланс по напълно естествен и безопасен начин, без да е източник на никакви хормони. Силно концентрираният екстракт от мак в продукта работи директно върху центъра на проблема – хипоталамуса, насърчавайки правилното производство на хормони.

Какви са свойствата на Maca концентрат?

 • подпомага естествения хормонален баланс;
 • допринася за нормалния ход на менструалния цикъл;
 • намалява спазмите, болката и дискомфорта;
 • допринася за подуване на корема, свързано с ПМС;
 • ограничава разпространението на хормонално акне;
 • има тонизиращо действие и положителен ефект върху настроението;
 • спомага за поддържане на здравословните енергийни нива в организма;
 • облекчава симптомите на менопауза;
 • поддържа състоянието на костите.

Допълнителни характеристики

Maca Органичен супер концентрат е комбинация от биологично отглеждани в перуански анди мака (прах концентрат 4: 1) и корейски женшен (корен на прах).

Екстрактът от ръчно набрани макови корени се подлага на патентован процес на желатинизация, с цел по-висока бионаличност и пълна абсорбция от организма. Благодарение на желатинизацията нишестето от корена се отстранява, за да се получи по-мощен, по-добре смилаем и много по-бионаличен екстракт. Желатинираният мак не съдържа нишесте, в резултат на което екстрактът се обработва перфектно от храносмилателната система. Силно смилаемата форма на екстракта от цели макови клубени осигурява потентност и безопасна чистота на състава.

Обобщение

Корейски женшен екстракт (прах корен) има укрепващ ефект върху хипоталамуса, хипофизната жлеза и надбъбречните жлези, в резултат на което освобождаването на хормони на стреса се контролира. Женшен е естествен адаптоген, който помага за укрепване на имунната система и освобождаване на ендорфини по време на стрес.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден, по време на хранене.