Мака за мъже / Maca for Men Webber Naturals - 60 Капсули

Мака за мъже / Maca for Men Webber Naturals - 60 Капсули

Мака за мъже на марката Уебър Натуралс поддържа здравословната сексуална функция, повишава либидото и нагона при мъжете. Добавката Maca for Men съдържа Тестофен, екстракт от сминдух за стимулиране на производството на мъжкия хормон тестостерон. Капсулите с екстракт от мака повишават липидите в кръвта, насърчава здравословните нива на глюкова и поддържа стойностите на андрогените.

70.50 лв.
Производител:
Код на продукта: 3467WN
Магически точки: 70
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Корен от мака 275 mg
 • Сминдух екстракт 300 mg

Описание

Какви са ползите на добавката Мака за мъже?

 • Помага за увеличаване на сексуалния нагон и либидото при мъжете;
 • Поддържа се здравословна сексуална функция и работоспособност;
 • Добавката съдържа екстракт от сминдух, Testofen, с предназначение за стимулиране на производството на хормона тестостерон при мъжете;
 • Насърчава енергията, жизнеността и благополучието при мъжете;
 • Спомага за намаляване на симптомите на свързано с възрастта намаляване на нивата на андрогените;
 • Произведено с устойчив органичен желатинизиран екстракт от мака.

Как действа добавка за мъже Мака?

Капсулите за мъже, Мака поддържат либидото, желанието, възбудата и емоционалните аспекти на сексуалното здраве. Подпомага производството на тестостерон и повишава общите и свободните нива на хормона, в рамките на нормалните граници. Добавката се грижи за намаляване на симптомите на свързаното с напредване на възрастта понижение на нивата на андрогените.

Къде намира приложение мъжката добавка Мака?

Съставката Мака за мъже се използва в билковата медицина като хранителен тоник за намаляване на стойностите на липидите в кръвта / хиперлипидемия и като поддържаща терапия за насърчаване на здравословните нива на глюкозата. 

Растението мака има висока ефективност и е органично отгледано.

Използват се цели грудки на растението мака, минава през процеси на желатинизиране, за да се създаде екстракт, който е много по-силен, по-лесен за смилане и по-бионаличен от стандартния корен на прах.

Какво трябва да знаем за тестофен екстрактът?

TestofenTM е клинично изследван и стандартизиран екстракт от сминдух, извлечен от семена на сминдух. Екстрактът TestofenTM действа като насърчава производството на тестостерон, необходим за изграждане на мускулната маса, осигурява сила и енергия и засилва сексуалното желание.

Какви са предимствата на добавката Мака за мъже?

Мака за мъже на марката Уебър Натуралс съчетава енергизиращите предимства на мака със сминдух Testofen™ за подкрепата на сексуалното здраве на мъжете. Мака е адаптоген, който се  използва от перуанците в продължение на хилядолетия за повишаване на издръжливостта и енергията, поддържане на сексуалното желание и либидото, защитата на имунитета и грижата за общото благосъстояние. Testofen е уникален екстракт от сминдух 33:1, стандартизиран до 50% Fenuside™. Тази патентована матрица от сапонинови гликозиди е отговорна за много от ползите на Testofen при мъжете, включително здравословното сексуално желание и жизнеността, заедно с повишените стойности на свободен тестостерон. 

Обобщение

Мака за мъже е направена от естествени съставки, които са клинично подкрепени за повишаване на либидото и спомагат за поддържане на енергия и жизненост. Съдържа 275 mg органичен желатинизиран екстракт от корен на мака и 300 mg сминдух Testofen, които трябва да се приемат два пъти дневно. Maca for Men ви помага да се адаптирате към някои от житейските усложнения, оставяйки ви да се чувствате енергични и да се наслаждавате на всеки момент!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.