Мака за жени / Maca for Women Webber Naturals - 60 Капсули

Мака за жени / Maca for Women Webber Naturals - 60 Капсули

Мака за жени е специално формулирана за поддържане на физическите и емоционални аспекти на сексуалното здраве. Помага за увеличение на либидото и поддържа баланса на настроението по време на менопаузата. Капсулите Мака за жени съдържат органичен екстракт от ашваганда, благодарение на който се повишава устойчивостта на стреса и тревожността.

32.40 лв.
Производител:
Код на продукта: 3468WN
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Ашваганда 300 mg
 • Корен от мака 275 mg

Описание

Какви са ползите на добавката Мака за жени?

 • Подпомага физическия и емоционалния аспект на сексуално здраве;
 • Повишава се либидото и се поддържа равновесието на настроение по време на менопауза;
 • Стимулира се жизнеността, енергията и благополучието при жените от всички възрасти;
 • Съдържание на органичен екстракт KSM-66 Ашваганда за преодоляване на стреса и тревожността;
 • Полезна добавка за атлетична подкрепа по време на физически тренировки.

Какво е действието на добавката Мака за жени?

Хранителната добавка за жени Мака поддържа здравословния баланс през периоди на менопауза. Помага за повишаване на устойчивостта на стреса и тревожността при хора с анамнеза за хроничен стрес, като по този начин се подобрява цялостното им качество на живот. Капсулите са добър вариант за тренировки и упражнения при атлетическа подкрепа.

Какъв е произхода на растението Мака?

Растението мака е с висока ефективност и е органично отгледано. Използвайки цели грудки, маката се желатинизира, за да се добие мощен екстракт, който е много по-лесен за смилане и е по-бионаличен от стандартния корен на прах. Използват се само корените на растението Ашваганда и се произвеждат без употребата на алкохолни или други химически разтворители.

Какво е предназначението на билковата добавка с Ашваганда?

Мака за жени от марката Webber Naturals комбинира подкрепата за балансиране на настроението на мака с подмладяващите свойства на екстракта от Ашваганда. 

Перуанците използва растението мака от хиляди години за повишаване на жизнеността, либидото, имунитета и енергията, както и за поддържане на общото благосъстояние. Растението Ашваганда е водеща билка на аюрведичната медицина и е добре познат адаптоген. Екстракта KSM-66 използва изключителен процес на екстракция без съдържание на алкохол и химикали, за да създаде високо концентриран екстракт от ашваганда на пазара. Екстракта е насърчава по оптимален начин здравословния отговор на постоянния ежедневен стрес и също така е чудесна добавка за тренировка.

Обобщение

Добавката Maca for Women е специално формулирана за дамите, за да помогне за облекчаване на симптомите, свързани с ежедневния стрес, дължащи се на претоварване и умора. Всяка вегетарианска капсула доставя 275 mg от 6:1 органичен желатинизиран екстракт от корен на мака и 300 mg от 12:1 KSM-66 Ashwagandha. Приемано два пъти дневно, това е идеална формула за жени, които искат естествено да подобрят настроението и либидото си.

Животът е натоварен и сложен. Мака за жени може да ви помогне да го управлявате, като поддържа здравословен отговор на стреса и увеличава вашата енергия и издръжливост.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.