Маслинови листа / Olive Leaf 450 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Маслинови листа / Olive Leaf 450 mg HAYA LABS - 60 Капсули

Екстракт от маслинови листа за стимулиране на имунната система, за предпазване от свободни радикали и токсини, за нормализиране на нивото на холестерола, кръвното налягане и захарта. Чудесен антиоксидант и имуностимулатор.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.20 лв. -10%
28.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007080
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Екстракт от маслинови листа 450 mg

Описание

Olive Leaf 450 mg - всички полезни вещества на маслинените листа в една капсула

Olive Leaf 450 мг е хранителна добавка, създадена от Haya Labs. Тя се предлага в 60 капсули, като те са създадени по специална формула с извлечен екстракт от маслинови листа. Всяка една капсула съдържа в себе си всички полезни вещества на маслините, които имат доказано благотворно действие върху здравето на човешкия организъм.

За създаването на Olive Leaf се използва маслиновото дърво Olea Europaea, като екстрактът извлечен от неговите листа съдържа основните му активни вещества. Тези активни съставки са олеуропеин и хидрокситирозол. Те се характеризират като:

  • много добро антиоксидантно средство;
  • силна защита срещу свободните радикали;
  • добро средство за справяне с оксидативния стрес;
  • ефективен имуностимулатор;
  • страхотен противовъзпалителен агент.

Как действа приемането на екстрактът от Маслинови листа?

Едно от най-добрите приложения на екстрактът, извлечен от Маслиновите листа, е свързано с неговите мощни антиоксидантни свойства. Благодарение на тях се стимулира организмът да изхвърли вредните свободни радикали, токсичните вещества и всичко, което застрашава общото здраве. Свободните радикали и тяхното натрупване в тялото е опасно от гледна точка на това, че редица болести и животозастрашаващи процеси се свързват с тях.

Благодарение на това доброто противовъзпалително и пречистващо свойство на маслините, се подобряват и функциите на черния дроб и на бъбреците. Положително се отразява и върху здравето на сърцето и цялата сърдечно-съдова система. В същото време детоксикацията на организма малко по малко води до нормализиране на нивото на холестерола, на кръвната захар и на кръвното налягане. 

Със сигурност няма да сгрешите, ако се доверите на полезните свойства на маслините. Те не само че са един от любимите ни плодове и притежават страхотен вкус, но и имат доказано положително въздействие върху нашето здраве. Добавката Olive Leaf Extract 450 mg ще ви помогне да подсилите вашата имунна система, да повишите общия си тонус и енергия и да защитите тялото си от различни болестотворни агенти.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 ĸaпcyлa нa дeн.

-33%