Масло от Чаено дърво / Tea Tree Oil Natural Factors - 50 ml / 50 дози

Масло от Чаено дърво / Tea Tree Oil Natural Factors - 50 ml / 50 дози

Чаено дърво масло от 50мл. на марката Натурал Факторс представлява средство срещу гъбични инфекции и възпаление на кожата. Маслото Tea Tree Oil се бори срещу много патогенни бактерии като същевременно предпазва кожните слоеве. Маслото от чаено дърво е източник на над 100 растителни химикали с отлични антибактериални и противогъбични свойства.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.91 лв. -10%
29.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 4350NF
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 ml
 • Чаено дърво 1 ml
 • Разфасовка 50 ml

Описание

Маслото от чаено дърво на Натурал Факторс представлява природно мазило срещу кожни възпаления и гъбични инфекции. Чаено дърво масло се предлага в опаковка от 50ml за 50 дози.

Олиото от растението чаено дърво се състояи от над сто растителни химични съединения с изключителни противогъбични и антибактериални функции. Базовата съставка, на която маслото от Tea Tree дължи лечебните си функции, е терпинено-4-ол, което ефективно противодейства на много патогенни гъбички и бактерии, като своевременно с това не засяга слоевете на кожата.

Как работи маслото от чаено дърво?

 • Антибактериално и противогъбично въздействие.
 • Идеален за дезинфекция при рани и охлузвания.
 • Облекчаващо действие при състояния на кожно акне.
 • Ефективно средство против краста и въшки.
 • Понижава вероятността за поява на гъбички върху ноктите.
 • Ограничава възпаленията на кожата, отнасящи се до екземи или дерматити.
 • Благоприятства състояния на ужилване, ухапване от насекоми, изгаряния и др.
 • Подкрепя успешното лечение на кандидоза.
 • Натурален репелент за насекоми.

Какво точно представлява олиото от Чаено дърво?

Маслото на Натурал Факторс от чаено дърво представлява ефикасно билково антисептично средство за облекчаване на проявите на кожни инфекции, причиняващи състояния на акне, краста, гъбични инфекции или гъбички на ноктите. Олиото дава много добри резултати при лечението на рани и охлузване, изгаряне, ухапване от насекоми или ужилване, появата на циреи, също така вагинални инфекции и редовно появяващ се лабиален херпес.

Какви са свойствата на Маслото от чаено дърво?

Чаено дърво (масло) притежава огромни антибактериални и антисептични свойства. Маслото е изключителен вариант против гъбични инфекции, като микоза и гъбички на ноктите, както и акне, микоза, циреи, мазоли и много други образувания върху кожата.

Какви са допълнителните характеристики на Tea Tree Oil?

Маслото от чаено дърво е извор на повече от 100 растителни химични съединения, в това число основното терпинено-4-ол – съединение, което има огромни антимикробни свойства. Маслото от чаено дърво влияе противодействащо на микробите и бактериите, като увреждат клетъчните им мембрани и ги правят невъзможни за размножаване. Олиото има силен антисептичен и противогъбичен ефект.

Обобщение

Естественото масло от чаено дърво на марката Натурал Факторс представлява 100% чист продукт, получен чрез метода на парна дестилация. Олиото Tea Tree Oil съдържа не по-малко от 30% терпинен-4-ол. Това химично съединение е едно от изключително активен компонент в състава на чаеното дърво, на което дължи уникалните си свойства. Маслото няма съдържание на пестициди, хербициди и други токсични вещества!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Прилага се 2-3 пъти на ден върху засегнати места.