Масло от черен дроб на треска / Super Cod Liver Oil 1100 mg Natural Facotrs - 90 софтгел капсули

Масло от черен дроб на треска / Super Cod Liver Oil 1100 mg Natural Facotrs - 90 софтгел капсули

Маслото от черен дроб на треска е подходящи в случаи на акне, разширени пори и прекомерна секреция на себум. Чудесен ефект при сухота и зачервяване. Предотвратява преждевременно появяване на бръчки, сив тен или проблеми с кожата, които не могат да бъдат решени с козметика.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.26 лв. -10%
20.29 лв.
Производител:
Код на продукта: 1020NF
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Рибено масло 1100 mg
  • Витамин A 756 µg RAE
  • Витамин D3 5 µg

Описание

Маслото Super Cod черен дроб представлява естествен продукт в помощ на зрението, костната плътност и сърдечно-съдови проблеми.

Как се поддържа нормалното състояние на кожата?

Маслото от черен дроб може да подобри вашата диета, в случай че продуктите, които приемате най-често, са вредни за кожата ви. Важно е да разберете кои от продуктите, подходящи за вашата кожата, липсват в менюто Ви. Най-важните компоненти на красотата на кожата са витамини А и D. А сухата, набръчкана и / или напукана кожа е признак на недостиг на витамин А, който е отговорен за възстановяването на кожата, включително след прекомерно излагане на ултравиолетови лъчи. 

Какво е действието на витамините А и Д?

Витамин А стимулира растежа на похотливите клетки, укрепва епидермиса и е най-добрият антидот за стареене на кожата. Недостигът на витамин D е свързан с ускорена пигментация на кожата, грапавост, сухота и др. Имайте предвид, че ако дефицитът на "слънчевия" витамин продължава дълго време, приемът на витамин D няма да го възстанови бързо и лесно – ще отнеме много дълго време, докато това се случи.

Какви са свойствата на маслото Super Cod Liver?

Маслото от черен дроб е естествен източник на мастноразтворими витамини А и D, и омега-3 полиненаситени мастни киселини, изключително подходящи за кожата.

Super Cod Liver Oil има силен противовъзпалителен ефект и контролира както секрецията на кожния себум, така и акнето.

Черен дроб (масло) увеличава еластичността на кожата и допринася за нейната гладкост и свежест.

Маслото Cod черен дроб намалява сухотата и зачервяването, и възстановява влагата на кожата.

За какво се прилага добавката масло от черен дроб?

За поддържане на нормалното зрение:

Отслабването на визуалните функции може да възникне по много причини. Недостатъци на хранителните вещества, ежедневна работа с компютър, който няма защитен филтър срещу радиация, четене в неподходяща светлина, излагане на пряка слънчева светлина, пушене и излагане на тютюневи дим… Всичко това води до нарушено зрение, сухота и дразнене в очите, подуване и зачервяване на клепачите, нарушено нощно зрение, уморени очи и др.

Черен дроб (масло) на cod стимулира зрителната острота и намалява риска от загуба на зрението. Допринася за нормалното нощно виждане. Укрепва кръвоносните съдове на очите.

За да се поддържа нормалното състояние на костите и зъбите:

Загуба на тегло и костна плътност, болки в ставите и скованост, зъбни проблеми... Това са сигурни признаци, че тялото е дефицит в определени хранителни вещества.

Cod черен дроб (масло) намалява риска от изтъняване на костите, насърчава калциеви отлагания в костите и се грижи за тяхната сила. Допринася за адекватното усвояване на калций и поддържането на нормалните нива от него в кръвта.

Cod черен дроб (масло) облекчава симптомите на гингивит, намалява риска от загуба на емайл и кариес. Укрепва зъбите и допринася за минерализацията им.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.