Масло от дива сьомга / Wild Salmon Oil 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Масло от дива сьомга / Wild Salmon Oil 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Дива сьомга на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000мг. Маслото от сьомга е отличен източник на омега – 3 мастни киселини, чиито ползи за сърцето и кръвоносната система са добре установени. Двете най-важни омега-3 мастни киселини са eicosapentaenoic и докозахексаенови мастни киселини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.94 лв. -10%
25.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 8820NF
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 18
 • Дози на ден 1
 • Една доза 4-5 капсули
 • Разфасовка 90 софтгел капсули
 • Дива сьомга масло 1000 mg
 • Докозахексаенова киселина 110 mg
 • Ейкозапентаенова киселина 90 mg

Описание

Дива сьомга на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000мг. Маслото от дива сьомга участва в подкрепата на сърдечно - съдовата система и мозъка.

Какви са предимствата на Дива сьомга?

 • Отличен източник на омега-3 мастни киселини;
 • Намалява нивата на възпаление и болки в ставите;
 • Благоприятства функциите на нервната система;
 • Подкрепя способността да се учим и да запомняме;
 • Поддържа здрави нива на холестерола;
 • Помага за поддържане на красотата и здравето на кожата.

Какво трябва да знаем за маслото от дива сьомга?

Маслото от сьомга е отличен източник на омега-3 мастни киселини, чиито ползи за сърцето и кръвоносната система са добре установени. Двете най-важни омега-3 мастни киселини са eicosapentaenoic и docosahexaenoic мастни киселини (EPA и DHA). Омега-3 мастни киселини помагат за намаляване на липопротеините с ниска плътност (LDL) и повишават нивата на добрия липопротеин с висока плътност (HDL). Мастните киселини имат вазодилатиращи свойства, по-нисък фибриноген (фактор на кръвосъсирването) и предотвратяват залепването на тромбоцитите.

Какво представляват Омега – 3 мастни киселини?

Омега-3 е група от полиненаситени мастни киселини, включително α-линоленова киселина (АЛА), докозахексаенова киселина (DHA), и eicosapentaenoic киселина (СИП). Тези съединения са от решаващо значение за правилното функциониране на човешкото тяло, така че те трябва редовно да се доставят с храната. Можем главно да ги намерим в морски водорасли и мастни риби, което означава, че диета, бедна в риба и морски дарове, може да е недостатъчна, за да покрие препоръчителния дневен прием за тях.

Каква е ролята на омега-3 мастни киселини?

Омега-3 мастни киселини са основни хранителни вещества. Те определят правилните растеж, развитие и функциониране на тялото. Достатъчен прием на мастни киселини трябва да присъства още от първите години от живота. Тези съединения изграждат клетъчните мембрани, подкрепят мозъчната функция, и играят важна роля в поддържането на нормалната сърдечна функция. Доказано е също, че DHA киселина поддържа правилното зрение.

Обобщение

Добавката масло от дива сьомга на марката Натурал Факторс запазва съотношението на мастните киселини, открити само в свободно плуващите риби. Това го прави уникален продукт, защото за да се постигнат високи съотношения на СИП и DHA, някои продукти от масло от сьомга, налични на пазара, са допълнително обогатени с други рибни масла, което влияе неблагоприятно на тяхното качество.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4-5 капсули на ден с храна.