Масло от мента с риган и ким / Peppermint Oil Natural Factors - 60 софтгел капсули

Масло от мента с риган и ким / Peppermint Oil Natural Factors - 60 софтгел капсули

Масло от мента с риган и ким на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 200 мг. Добавката Peppermint Oil е предназначена за храносмилателни нарушения, спомага за отстраняването на излишните газове и облекчава дискомфорта след хранене.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.74 лв. -10%
26.38 лв.
Производител:
Код на продукта: 3516NF
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Ким масло 30 mg
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Мента масло 100 mg
  • Риган 70 mg

Описание

Масло от мента с риган и кимион 200 мг на Натурал Факторс представлява натурален продукт за храносмилателни нарушения. 

Кога трябва да приемате Ментово масло с Риган и Кимион?

Ментовото масло се прилага в случаи на синдромът на раздразненото черво, чревна кандидоза, както и други храносмилателни нарушения. Сред топ причините за стомашно-чревни проблеми се нареждат системното недохранване, продължителния стрес, неконтролирания прием на антибиотици и други лекарства, които разстройват равновесието на естествената чревна микрофлора. 

Какви са най-общите ситуации със стомашно-чревната система?

Основните последици от лошите навици и стресът са Синдромът на раздразненото черво (IBS) и Чревна кандидоза, причинени от Candida, (токсични гъбички, подобни на дрожди, най-честата от които е Candida albicans).

Как действа маслото от Peppermint при синдрома на раздразненото черво?

Маслото от пепърминт с риган и кимион действа отпускащо на чревната мускулатура и подпомага елиминирането на излишните газове. Стопира се хиперконтрактилността на гладките мускули на стомашно-чревната структура и се облекчава дискомфорта от евтрофични спазми и чревни колики. Подкрепя се здравословното храносмилане и се облекчава състоянието на тежест след хранене.

Какво трябва да знаем за Чревната кандидоза?

Гъбичките Candida albicans обикновено се намира в много хора, но докато наличието им е балансирано от "добрите" бактерии в червата, няма опасност за организма. 

Какви са симптомите за наличие на Кандида гъбички?

Съдържанието на Candida гъбички в стомашно-чревната система се съпровожда със симптоми на неразположение, лош дъх, акне, подуване на корема, запек или диария, и др. 

Какво е облекчаващото действие на маслото?

Маслото от мента с риган и кимион има ефективен противогъбичен и антибактериален ефект. Допринася за инхибирането на растежа на Кандида албиканс. 

Как действат отделните съставки в маслото?

Мента и кимион се използват отдавна в билковата медицина за подпомагане на процесите на храносмилане и облекчаване на неприятни признаци като метеоризъм, подуване и тежест на корема, и др. 

Маслото от мента подкрепя функцията на стомаха и червата, насърчава се и секрецията на жлъчни сокове. Има противовъзпалителни, успокояващи и спазмолитични свойства. Облекчава състояния на болка, гадене и поривите за повръщане. Намалява се образуването на газове.

Растението Риган е най-доброто природно лекарство срещу паразити. Маслото от Риган има натурално противогъбично действие, което безпроблемно се противопоставя на растежа на Candida и други чревни паразити. Билката Риган е мощен антисептик, допринася за възстановяването на нормалните храносмилателни процеси и намалява признаците на нарушения в червата.

Маслото от кимион има отлично действие върху нарушено храносмилане и стомашна болка. Стимулира се чревната активност и помага за прочистване на стомашно-чревния тракт. 

Обобщение

Огромен процент от населението на света страда от синдрома на раздразненото черво или чревна кандидоза. Маслото Пеперминт на канадската марка Натурал Факторс съчетава масла от мента, риган и кимион. Този коктейл представлява изключителна билкова комбинация срещу различни видове храносмилателни нарушения.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 30 минути преди хранене 3 пъти на ден.