Масло от Риган органик / Oil Оf Oregano Organic 30 mg Natural Factors - 60 ml / 375 дози

Масло от Риган органик / Oil Оf Oregano Organic 30 mg Natural Factors - 60 ml / 375 дози

Риган органик на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на масло от 30мг х 60мл. Добавката Oil Of Oregano Organic е предназначено за укрепване на имунната система, поддържа здравето на белодробната функция, помага за потискане на растежа на бактериите и вирусите в дихателните пътища и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 36.41 лв. -10%
40.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 4572NF
Магически точки: 40
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 375
 • Дози на ден 1
 • Една доза 4 капки
 • Разфасовка 60 ml
 • Витамин E 1 mg
 • Маслиново масло 120 mg
 • Риган 54 mg

Описание

Риган органик на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на масло от 30мг х 60мл. Органичното масло от Риган е 100% естествено, етерично органично олио от средиземноморски див риган. Характеризира се с отлични качества и оптимална терапевтична дейност. Главните му свойства влияят на имунната защита, дихателните пътища и стомашно-чревната система.

Какви са ползите от масло от риган органик?

 • Укрепва имунитета;
 • Поддържа здрава белодробна функция;
 • Помага за потискането на развитието на вирусите и бактериите в пътищата на дихателната система;
 • За кашлица: помага за разширява бронхите и втечнените бронхиални секрети;
 • Стимулира жлъчните секреция и спин храносмилането.

Какво е приложението на маслото от риган органик?

Добавката масло от риган помага за намаляване на състоянието метеоризъм, намалява подуването на корема и усещането за тежест след хранене. Използва се успешно срещу гъбички, чревни паразити и други патогени. Маслото от Риган се приема периодично за профилактика срещу паразити. Понижават се маркерите на възпалението в лигавицата на червата и облекчава вероятните прояви на синдрома на раздразненото черво. Подпомага организма за намаляване на пропускливостта на чревната стена при синдром на течащите черва. Помага за понижаване стойностите на общия и лошия LDL-холестерол, както и улеснява усвояването на мазнините.

Какво трябва да знаем за съставката Карвакрол?

Добавката масло от Риган съдържа висококачествената съставка Карвакрол. Хранителната добавка Oil Of Oregano Organic е стандартизирана до 80% Карвакрол – монотерпеноиден фенол, който е открит по естествен начин в ригановото масло. Една от най - ценните съставки в ригановото масло е съставката Карвакрол, на която се дължат основните функции да стопира прикрепването на микробите към чревната, дихателната и урогениталната лигавица.

Carvacrol е естествен вариант на антибиотици против паразити и чревни патогени, включително Staphylococcus aureus (включително MRSA), Shigella, чревни паразити Blastocystis hominiCandida, Escherichia, Proteus, Pseudomonas, Entamoeba hartmanni и Endolimax.

С кои други натурални продукти може да се комбинира Ригано Био Маслена Терапия?

 • при нарушения на храносмилателната система – комбинация с храносмилателни ензими, екстракти от мента,  както и  пробиотици;
 • за насърчаване на имунитета, профилактиката и лечението на бактериални и вирусни инфекции – комбинирайте с екстракти от черен бъз, мед от манука или ехинацея.

Обобщение

Добавката Oil Of Oregano Organic на марката Натурал Факторс се получава посредством парна дестилация от листа от растанието Folia Origani vulgaris. Листата се подбират ръчно от дивата природа на Средиземноморието, където растението се слави с най-пречистени и добри свойства. Маслото от риган няма съдържане на химикали и разтворители.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4 капки директно под езика или разтворени във вода.