Масло от Вечерна иглика / Ultra Prim® Evening Primrose Oil 100 mg GLA 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Масло от Вечерна иглика / Ultra Prim® Evening Primrose Oil 100 mg GLA 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Вечерна иглика масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000мг. Добавката Evening Primrose Oil Ultra Prim подкрепя хормоналния баланс, кожата, зрението и сърдечно – съдовата дейност. Облекчава състояния на предменструален синдром и създава здравословна среда за зачеване.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 50.39 лв. -10%
55.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 2346NF
Магически точки: 56
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2-3 капсули
  • Разфасовка 90 софтгел капсули
  • Гама-линоленова киселина 100 mg
  • Цис-линолова киселина 720 mg
  • Масло от вечерна иглика 1000 mg

Описание

Маслото от Вечерна иглика на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000мг. Добавката Evening Primrose Oil GLA Ultra Prim 1000 mg се грижи за сърдечно-съдовата система, хормоналния баланс, кожата и зрението.

Студено пресованото масло от растението Вечерна иглика е без съдържание на Хексан!

За какво се прилага маслото от вечерна иглика?

Добавката Вечерна иглика е подходяща за контролиране на хормоналния баланс по време на предменструален синдром при жените. Билката се грижи за оптималното състояние на ендокринната система. Облекчава състоянията на задържане на вода, акне, подуване на корема, раздразнителност, депресия и главоболие. 

Маслото от Вечерна иглика предоставя благоприятна среда за зачеване, в случаи на синдром на поликистозните яйчници. Добавката Evening Primrose стимулира образуването на цервикална слуз, който е важно условие за успешно размножаване.

Какво е действието на капсулите Вечерна иглика към кожата?

Обикновено проблемите с кожата са свързани със състояния на псориазис, акне, екзема и атопичен дерматит. Основна причина за акнето може да бъде хормоналния дисбаланс по време на пубертета, както и с напредване на възрастта. Омега-6 мастните киселини, в състава на олиото Вечерна иглика, контролират нивата на хормоните, превъзмогват възпаленията, намаляват акнеичните образувания и подпомагат кожната еластичност. Добавката е изключително ефективна при облекчаване на сухотата, зачервяването и сърбежа при екзема. Има отлични свойства при състояния на псориазис и атопичен дерматит.

Как маслото от вечерна иглика въздейства върху косопада?

Добавката Вечерна иглика масло е доказано с ефективните си свойства при състояния на косопад, както и андрогенетична алопеция, или това е плешивостта при мъжете. Маслото от Вечерна иглика започва да работи от шест до осем седмици след първото започване на терапията.

Как действа маслото Evening Primrose върху сърдечно – съдовите проблеми?

Капсулите Вечерна иглика помагат за контролиране нивата на холестерола, понижаване на вероятността от създаване на съсиреци в кръвта, поддържане на налягането в кръвта и подкрепа на нормалното кръвообращение.

Какво е въздействието на маслото от Вечерна иглика върху синдромът на сухо око?

Олиото Evening Primrose облекчава сухите очи, определящи се със сърбеж, парене, чувство за чуждо тяло в очите и др., включително при хора, които използват контактни лещи.

Обобщение

Маслото от вечерна иглика на Натурал Факторс притежава невероятен ефект върху здравословното състояние на човека. Изключително е полезно за правилното синтезиране на хормони, сърдечна функция, кости, поддръжка на кожата и косата и др. Понижава болката, съпровождана с ПМС, и преодолява сухата, раздразнена кожа. Ултра пречистено, студено пресовано вечерно масло от иглика представлява отличен източник на омега-6 гама линоленова киселина (GLA). Подходящ за хормонален дисбаланс, суха кожа, екзема, акне, зрение и сърдечно-съдови проблеми.Може да се използва и като противовъзпалително средство при лечение на различни автоимунни заболявания.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 2 до 3 капсули на ден.