Мега Омега 3 BIOTECH USA - 90 Меки капсули

Мега Омега 3 BIOTECH USA - 90 Меки капсули

Омега-3 мастни киселини за по-добро здраве и функциониране на сърцето, мозъка и очите. Подсилена формула с Витамин Е за прочистващо действие на организма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.90 лв. -10%
21.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076202263
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Разфасовка 90 / 180 капсули
  • Една доза 2 меки капсули
  • Дози в опаковка 45 / 90
  • Дози на ден 1
  • Рибено масло 1000 mg
  • Витамин E 2 mg

Описание

Какво представлява добавката Mega Omega 3 от Biotech USA?

Mega Omega 3 под формата на 90 софтгел капсули е хранителна добавка, която е с наситено съдържание на важните омега-3 аминокиселини, сред които са EPA и DHA. Добавката ще ви помогне да си набавите полинаситени аминокиселини, които са от огромно значение за човешкия организъм още от най-ранна възраст. Тяхното нормално количество в тялото отговаря за правилното умствено и физическо развитие през годините.

За съжаление обаче тези аминокиселини не се произвеждат в тялото на човека и е необходимо техният прием да се осъществява чрез външен източник. Високо количество аминокиселини се съдържа само в определени храни, сред които са студеноводните риби (сьомга, херинга), рапичното и лененото семе. Това ги прави доста трудни за всекидневно приемане при толкова ограничени храни, които ги съдържат. 

Biotech USA ви предоставя решение с лесно усвоимите софтгел капсули, които са висококачествен източник, чрез които можете да си набавите важните мастни Омега-3 киселини.

Защо са важни Омега киселините за тялото?

  • В полза на мозъчната функция - мастните киселини подобряват функцията на мозъка и влияят върху концентрацията и запомнянето. В най-голямо количество те се откриват в мозъчната кора и в невроните.
  • В полза на сърдечната функция - здравето на сърцето се влияе от редица фактори, но самите аминокиселини предоставят ценна подкрепа за неговата пълноценна функция.
  • В полза на зрението и очите - важни аминокиселини поддържат здравето на ретината и на визуалните клетки. За добро здраве на очните ябълки и за остро зрението е необходимо те да са в достатъчно количество.
  • В полза на бебето - при бременност и при кърмене от тялото на майката се прехвърлят към бебето важни Омега-3 мастни киселини. По този начин се стимулира правилното развитие на физиката и психиката на бебето.

Формулата на Мега Омега 3 от Biotech USA е подсилена и със съдържание на Витамин Е. 

Витамин E е сред 5-те най-силни антиоксиданти, които са открити и които могат да се приемат под формата на добавка за прочистване на тялото от вредните свободни радикали и да предотвратят натрупването на оксидативен стрес. Той помага като подкрепа за функцията на имунната система и допринася за здравето и външния вид на кожата и на косата.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза с храна.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: