Мелатонин 10 mg + Магнезий 150 mg / Melatonin + Magnesium Webber Naturals - 60 таблетки

Мелатонин 10 mg + Магнезий 150 mg / Melatonin + Magnesium Webber Naturals - 60 таблетки

Мелатонин плюс Магнезий добавката подпомагат организма към бързото заспиване и подобряване на качеството на съня. Добавката Melatonin + Magnesium поддържа мускулната и общата релаксация на тялото. Облекчава мускулните крампи, умората и раздразнителността. Комбинацията на Мелатонин с елемента магнезий позволява да се почувствате отпочинали и спокойни.

17.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 3174WN
Магически точки: 17
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 таблетка
 • Мелатонин 10 mg
 • Разфасовка 60 таблетки
 • Магнезий 150 mg

Описание

Кои са предимствата на добавката Мелатонин и Магнезий?

 • Стимулиране на навременното заспиване и подобряване на качествата на съня;
 • Подкрепяне на общата и мускулната релаксация;
 • Синергичната нощна формула съчетава две естествени съставки за сън;
 • Съдържание на 10 mg фармацевтичен клас анти ГМО мелатонин, който е иднентичен с натуралния мелатонинен хормон, произведен в организма;
 • Съдържа 150 mg елементален магнезий с 25% като магнезиев цитрат за оптимална абсорбция.

Какво е действието на комбинираната добавка?

Магнезият е известен със свойствата на анти-стрес минерал, защото предоставя на организма усещане за релаксация чрез облекчаване на състояния на мускулни крампи, умора и раздразнителност. Комбинирането на магнезий с мелатонин позволява да се почувствате отпочинали и спокойни, докато отлитате в страната на сънищата.

Как да възстановим естествения цикъл на събуждане от сън?

Мелатонинът представлява хормон, помагащ поддържането на т.нар. циркаден ритъм на организма, представляващ нашия вътрешен часовник, засягайки съня и други функции на тялото. Приемането на мелатонин може да ограничи времето, което е необходимо за заспиване, както и да се подобрят качеството и продължителността на периода на спане. Това е чудесен вариант при работа на смени или за лица, които имат постоянни проблеми със съня.

Какви са функциите на добавката за сън?

Подпомага увеличаването на общото време за сън, което е аспект на качеството на сън при лицата, с непрекъснати проблеми със заспиването или са с променен график като например работата на смени и др. Подпомага облекчаването на дневното изтощение, както и за намаляване на времето, което е необходимо за да заспите. Спомага хората със синдроми на забавената фаза на съня и нулиране на цикъла на сън-събуждане на циркадния ритъм. Поддържа здравата мускулна функция, здравите кости и зъби, и спомага при образуването на тъкани. Друга важна функция на комбинираната добавка е процесът на метаболизиране на веществата въглехидрати, мазнини и протеини.

Обобщение

Добавката Мелатонин плюс Магнезий на марката Webber Naturals комбинира две основни съставки за релаксираща почивка през нощта: Магнезий за насърчаване на релаксация и мелатонин за регулиране на тялото на цикъла сън-събуждане. Съставката Мелатонин е натурално вещество, произведено от епифизната жлеза в мозъка. Добавката за сън контролира циркадния ритъм на организма, който засяга действията как и кога да заспиваме и съответно да се събуждаме. Допълнително включеният Мелатонин спомага за възобновяване на оптималните модели на съня и подобрява качествата му.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка вечер.