Мелатонин 10 mg / Melatonin Maximum Strength Webber Naturals - 60 двуслойни таблетки

Мелатонин 10 mg / Melatonin Maximum Strength Webber Naturals - 60 двуслойни таблетки

Добавката Мелатонин максимална сила на марката Уебер Натуралс е популярен сред работещите хора на смени, тези, които често пътуват и други, които имат нужда от нормален режим на заспиване. Двуслойните таблетки Maximum Strength Melatonin са лесно разтворими, с ментов аромат и се абсорбират под езика.

13.25 лв.
Производител:
Код на продукта: 3603WN
Магически точки: 13
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Мелатонин 10 mg
  • Разфасовка 60 таблетки

Описание

Мелатонинът е популярен сред работниците на смени, пътуващите, както и други лица, които се нуждаят от помощ за нормализиране на моделите на съня.

Какви са предимствата на добавката Мелатонин?

  • Максимална здравина;
  • Лесно разтваряне, ментов аромат на сублингвална таблетка;
  • Абсорбира се под езика;
  • Кара изморения човек да заспи лесно и да остане заспал продължително време;
  • Възстановяване на естествения цикъл на събуждане от сън.

Какво представлява съставката Мелатонин?

Мелатонинът представлява хормон, помагащ за поддържане на тялото в циркадния си ритъм. Това е вътрешния биологичен часовник на организма, който засяга съня, хормоните, и други функции на тялото. Приемането на таблетките мелатонин може да намали времето, необходимо, за да заспите, както и да подобри качеството и продължителността на здравословния сън. Това е чудесен вариант за работа на смени, както и при затруднения със заспиването като цяло.

Какво е действието на бързо разтварящи се сублингвиални таблетки с максимална якост?

Тези естествено ароматизирани таблетки с мента бързо се разтварят под езика за директна абсорбция и бързодействащи резултати. Всяка сублингвала таблетка доставя 10 mg мелатонин, най-високата потентна формула.

Подпомага увеличаването на цялостната продължителност на съня при лицата, които страдат от ограничение на съня или са с променен график на тази част от деня, поради работа на смени и недоспиване.

Допринася за облекчаването на умората през деня, свързана със късното заспиване.

Грижи се за скъсяване на времевия периоод, необходим за заспиване при хората със синдром на забавена фаза на съня и за възобновяване на цикъла на сън-събуждане на циркадния ритъм.

Какво представлява съставката мелатонин?

Хормонът мелатонин се секретира от епифизната жлеза, разположена в мозъка. Сънния хормон помага за регулирането на други хормони и подпомага циркадния ритъм на организма. Това е вътрешната 24-часова система за контролиране на времето, което засяга как и кога да заспиваме и да се пробуждаме. Стойностите на хормона мелатонин са нормално ниски през деня и се покачват по време на вечерния период на деня. Количеството на мелатонин, освободен през нощта варира сред индивидите и изглежда да се понижава с възрастта.

Обобщение

Когато сън моделите са нарушени, причинени от чести пътувания при различни часови зони или смяна на работата например, допълнителния прием на мелатонин може да помогне за нулиране на биологичния "часовник" на тялото и да подобри дължината и качеството на съня. Мелатонинът от Webber Naturals се предлага в 10 mg сублингвала таблетка, която се абсорбира под езика, за да навлезе бързо в кръвния поток.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка, вечер преди лягане.