Мелатонин 3 mg + Магнезий 150 mg / Melatonin + Magnesium Webber Naturals - 100 таблетки

Мелатонин 3 mg + Магнезий 150 mg / Melatonin + Magnesium Webber Naturals - 100 таблетки

Хранителната добавка Мелатонин плюс Магнезий подпомага организма да се отпусне и бързо да заспи, подобрява се също и качеството на съня. Добавката Melatonin плюс Magnesium поддържа общата и мускулната релаксация на организма. Облекчават се мускулните схващания, раздразнителността и преумората. Комбинацията на Мелатонин с минералът Магнезий дава възможност да се почувствате спокойни и отпочинали.

18.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 3173WN
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 таблетка
 • Мелатонин 3 mg
 • Разфасовка 100 таблетки
 • Магнезий 150 mg

Описание

Кои са предимствата на добавката Мелатонин и Магнезий?

 • Стимулиране на навременното заспиване и подобряване на качествата на съня;
 • Подкрепяне на общата и мускулната релаксация;
 • Синергичната нощна формула съчетава две естествени съставки за сън;
 • Съдържание на 3 mg фармацевтичен клас не-ГМО Мелатонин, идентичен с естествения мелатонин, произведен в организма;
 • Съдържа 150 mg елементален магнезий с 25% като магнезиев цитрат за оптимална абсорбция.

Какво е действието на комбинираната добавка?

Магнезият е известен със свойствата на анти-стрес минерал, защото предоставя на организма усещане за релаксация чрез облекчаване на състояния на мускулни крампи, умора и раздразнителност. Комбинирането на магнезий с мелатонин позволява да се почувствате отпочинали и спокойни, докато отлитате в страната на сънищата.

Как да възстановим естествения цикъл на събуждане от сън?

Мелатонинът представлява хормон, помагащ поддържането на т.нар. циркаден ритъм на организма, представляващ нашия вътрешен часовник, засягайки съня и други функции на тялото. Приемането на мелатонин може да ограничи времето, което е необходимо за заспиване, както и да се подобрят качеството и продължителността на периода на спане. Това е чудесен вариант при работа на смени или за лица, които имат постоянни проблеми със съня.

Какви са свойствата на таблетките за сън?

Подпомага увеличаването на общото време за сън (аспект на качеството на съня) при хора, страдащи от ограничение на съня или променен график на съня като например работата на смени и др. Помага за облекчаване на дневната умора, за намаляване на времето, необходимо за заспиване при хора със синдром на забавената фаза на съня и нулиране на цикъла на сън-събуждане на циркадния ритъм. Поддържа здравата мускулна функция, здравите кости и зъби, и спомага при образуването на тъкани. Друга важна функция на комбинираната добавка е процесът на метаболизиране на хранителните вещества въглехидрати, протеини и мазнини.

Обобщение

Добавката Мелатонин плюс Магнезий на марката Webber Naturals комбинира две основни съставки за релаксираща почивка през нощта: Магнезий за насърчаване на релаксация и мелатонин за регулиране на тялото на цикъла сън-събуждане. Съставката Мелатонин е натурално вещество, произведено от епифизната жлеза в мозъка. Добавката за сън контролира циркадния ритъм на организма, който засяга действията как и кога да заспиваме и съответно да се събуждаме. Допълнително включеният Мелатонин спомага за възобновяване на оптималните модели на съня и подобрява качествата му.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка вечер.