Мелатонин 5 mg / Melatonin Extra Strength x 100 ml Webber Naturals - 100 дози с вкус на ягода

Мелатонин 5 mg / Melatonin Extra Strength x 100 ml Webber Naturals - 100 дози с вкус на ягода

Хранителната добавка Мелатонин помага за облекчаване на моментите на безсъние, стимулира бързото заспиване и подобрява качеството на сън. Вкусният натурален продукт е лесен за взимане, благодарение на течната си форма и уханния аромат на ягоди. Добавката е подходяща за вегани и вегетарианци.

21.79 лв.
Производител:
Код на продукта: 3599WN
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 ml (1 пипета)
 • Мелатонин 5 mg
 • Разфасовка 100 ml

Описание

Какви са предимствата на добавката Мелатонин?

Насърчава бързото заспиване и подобряват се качествата на съня;

 • Облекчава моментите на недоспиване;
 • Удобен течен формат е лесен за взимане;
 • Вкусен натурален аромат на ягоди;
 • Съдържа 5mg мелатонин, неживотински на 1 мл. доза;
 • Капките се консумират самостоятелно, с вода, чай или други напитки;
 • Подходяща добавка за вегани и вегетарианци.

Как влияе върху естествения цикъл на събуждане от сън?

Хормонът на съня спомага за поддържане на телесния циркаден ритъм, представляващ нашия вътрешен часовник, който засяга съня, хормоните, както и други функции на тялото. Приемането на сънния хормон може да съкрати времевия период, необходим за да заспите, както и да се подобри качеството и продължителността на съня. Добавката е изключителен вариант при хора, работещи на смени, при недоспиване, или при затруднения с нормалното заспиване.

Какво е приложението на капките Мелатонин?

Течния вариант на Мелатонин помага за удължаване на времето за сън при лицата, които са с променен график или страдат от ограничено време за сън, работа на смени и др.

Добавката предотвратява и/или намалява проявите на дневна умора, вследствие на безсъние, както и за често пътуващите лица със самолет, преминаващи през две и повече часови зони.

Грижи се за скъсяване на времето, необходимо за вечерното заспиване при лицата със забавена фаза на съня, както и рестартиране на цикъла на събуждане от сън на циркадния ритъм.

Какво трябва да знаем за сънния хормон?

Съставката Мелатонин представлява хормон, който се отделя от епифизната жлеза, намираща се в мозъка. Хормонът рестартира "биологичния часовник" на организма по безопасен и ефективен начин, с цел да помогне да заспите по-бързо, да останете заспали за по-дълго време, както и да се събудите от сън освежени. Течната формула на Мелатонин подпомага възстановителната REM фаза на съня и спомага за преодоляване на умората през деня.

Обобщение

Всеки 1 мл. от капките мелатонин екстра сила на марката Webber Naturals доставя 5 мг мелатонин, получен от неживотински източници. Вкусната, естествена течност с вкус на ягоди е удобна за възрастни, които търсят да намерят алтернатива на приемането на формата на таблетката. Вземете капките самостоятелно или ги добавете към любимия си успокояващ чай или друга напитка. Допълнителен прием на съставката мелатонин не води към пристрастяване и е безопасен за повечето възрастни. Течната форма на Мелатонина е идеална формула за всеки, който търси естествена помощ за невъзможност да заспиш, умора, безсъние, или свързани с възрастта спад в мелатонина.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 ml (1 пипета) преди лягане, директно върху езика.