Мелатонин / Melatonin 10 mg Natural Factors - 90 Сублингвални таблетки

Мелатонин / Melatonin 10 mg Natural Factors - 90 Сублингвални таблетки

Мелатонин / Melatonin 10 mg на Natural Factors представлява хранителна добавка в 90 броя сублингвални таблетки. Таблетките Мелатонин осигуряват по-спокоен и естествен сън през нощта, без да се наблюдава остатъчна сънливост през деня. Помага при безсъние, причинено от свързани с възрастта спадове в Мелатонин при възрастните хора.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 14.67 лв. -10%
16.30 лв.
Производител:
Код на продукта: 2719NF
Магически точки: 16
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Мелатонин 10 mg
  • Разфасовка 90 сублингвални таблетки

Описание

Сублингвалните таблетки Мелатонин нямат съдържание на ГМО и изкуствени ароматизатори. Както и не се срещат следи от животински източници. Бързо разтворимите таблетки подсигуряват бързо, последователно разграждане и се предлагат в четири вида концентрата, с цел да осигурят правилната доза за вашите нужди.

С продължителен прием на добавката Мелатонин, 30 - 90 минути преди лягане, се наблюдава подобряване качеството на съня, нараства времето за спане за хора, работещи на смени. Заедно с това се намалява умората и сънливостта през деня. За разлика от останалите фармацевтични лекарства от тази категория, които могат да нарушат критичният ритъм на съня, Мелатонинът поддържа режим на „REM” съня, или това е фазата на съня, през която вие сънувате.

Кога е най – подходящ приемът на Мелатонин?

Много възрастни проявяват чести или спонтанни нарушения на съня, затрудненост при заспиване, кратка продължителност на съня или внезапно събуждане през нощта. Хормонът Melatonin се създава в епифизната жлеза на мозъка, когато започва да се стъмва. Хормонът на съня е част от „биологичен часовник“, който образува "циркадния ритъм" и подготвя организма за сън. Има случаи, при които този ритъм може да се наруши, което от своя страна води до безсъние, умора и сънливост през деня.

Заспете по-бързо с бързоразтворимите таблетки Мелатонин

Нужно ви е само да сдъвчете една таблетка преди лягане или да я разтворите във достатъчно количество вода, за да намалите стреса и да си подсигурите спокойният сън през нощта. Добавката Melatonin се препоръчва при хора, работещи на смени, или с наличие на „Синдром на отложената фаза на съня“. Приемът на Мелатонин помага и на възрастни хора, при които се наблюдават значителни спадове на хормона Melatonin. Освен, че ви позволява да заспите през нощта, Мелатонинът намалява и дневната умора. 

Мелатонин / Melatonin 10 mg на компанията Natural Factors е създаден, с цел да подсигури по-спокоен, качествен и продължителен нощен сън, без странични ефекти чрез нулиране на цикъла на събуждане през нощта. За разлика от други помощни средства, Мелатонинът позволява на тялото само да определи, че е настъпил моментът да се приготви за лягане. Таблетките Melatonin са с благоприятно въздействие при затруднения на съня. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка дневно, вечер преди лягане. Сублингвалната таблетка се поставя под езика до пълното и разтапяне.