Мелатонин / Melatonin 1mg Natural Factors - 90 сублингвални таблетки

Мелатонин / Melatonin 1mg Natural Factors - 90 сублингвални таблетки

Мелатонин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на сублингвални таблетки от 1мг. Мелатонинът се грижи с осигуряването на спокоен и естествен сън без никакви странични ефекти и нулиране на цикъла на често събуждане.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 11.06 лв. -10%
12.29 лв.
Производител:
Код на продукта: 2713NF
Магически точки: 12
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Мелатонин 1 mg
  • Разфасовка 90 таблетки
  • Една доза 1-3 таблетки
  • Дози в опаковка 30-90
  • Дози на ден 1

Описание

Мелатонинът на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на сублингвални таблетки от 1мг. Формулата на добавката Мелатонин подсеща тялото ви да се приготви за сън.

Предимства на мелатонинът

  • Благоприятно въздействие при затруднено заспиване;
  • Тонизиращо действие за гладките мускули;
  • Цялостна помощ при регулирането на циркадния ритъм;
  • Много по-лесно заспиване.

Какво представлява Мелатонинът?

Мелатонинът – представлява хормон, чиято главна задача е да регулира циркадният ритъм. През периода на пубертет, хормонът на съня участва в регулирането на гонадотропин секрецията, която ефективно повлиява на процеса на зреене.

Хормонът Мелатонин се възпроизвежда по естествен начин в организма, а нарушеното му секретиране се проявява чрез нарушения на съня. Той има липофилна структура, благодарение на която лесно прониква в кръвно - мозъчната бариера, където може да изпълнява дейността си. Функциите включват по-лесно заспиване, удължаване на латентността на съня, включително REM фазата, без да се променя нейната продължителност.

Намаляване на нервността

Мелатонинът е препарат на базата на два компонента, които са с тонизиращо действие върху нервната система, което естествено повлиява на регенерацията на тялото и подкрепя здравето на физиологичния сън.

В последно време, все повече хора имат проблеми със заспиването и нарушенията на съня. Тези смущения могат да се проявят в резултат на различни причини, а най-често срещаните са повсеместен стрес, работа на смени или делегации в държави със значително различна часова зона. Въпреки че пазарът предлага изобилие от добавки и лекарства с доказана ефективност, те не са освободени от странични ефекти.

Заслужава си да  обърнем внимание на допълнителните ползи от мелатонин добавката. Мелатонинът се приема, за да упражни невропротективни, антиоксидантни, имуномодулиращи, както и в случай на повишаване на познавателни ефекти.

Обобщение

Мелатонин е хранителен препарат, предназначен за лицата, които имат проблеми със заспиването или са с нарушен циркаден ритъм. Почти всеки понякога е чувал за препоръките на екстракта от маточина за хора, които показват повишено нервно напрежение. Това е правилен подход, за да помогнете в борбата със състояния като нервност или дори тревожност. Също така е отбелязано, че мелатонинът може да бъде подкрепа при храносмилателни заболявания.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 таблетки вечер преди лягане. Поставяйте таблетките под езика до пълното им разтапяне.

-33%