Мелатонин / Melatonin 3 mg Webber Naturals - 90 бързо разтварящи се сублингвални таблетки

Мелатонин / Melatonin 3 mg Webber Naturals - 90 бързо разтварящи се сублингвални таблетки

Добавката Мелатонин представлява хормон, поддържащ цикардния ритъм на тялото, насърчава процесите на бързо заспиване и подобрява качеството на съня. Лесната за усвояване разтворима таблетка намалява времето, необходимо за заспиване и е особено подходящ за хора, работещи на смени, с кратка продължителност на деня и непрестанна умора през деня.

11.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 3600WN
Магически точки: 11
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 таблетка
 • Мелатонин 3 mg
 • Разфасовка 90 сублингвални таблетки

Описание

Какви са предимствата на добавката Мелатонин?

 • Насърчава заспиването бързо и подкрепя качествата на съня;
 • Спомага за ускоряване на процеса на заспиване;
 • Сублингвиални таблетки за бърза и лесна абсорбция;
 • Съдържа 3 mg фармацевтична степен, без съдържание на ГМО в една таблетка мелатонин ;
 • Подходяща добавка за вегани и вегетарианци;
 • Лесно заспиване и поддържане на нормалната продължителност на съня;
 • Възстановяване на естествения цикъл на събуждане от сън.

Какво представлява мелатонинът?

Съставката Мелатонин представлява хормон, помагащ за поддържане на телесния циркаден процес. Това е т.нар. вътрешен биологичен часовник на организма, който се занимава с функциите на съня, отделянето на хормони, и други процеси в организма. Приемането на добавката мелатонин може да намали времевия период, необходим за да заспите, както и да подобрите качествата и продължителността на съня си. Това е чудесен вариант за тези лица, които работят на смени, както и за хората, които се оплакват от чести проблеми със съня.

Какво е действието на бързо разтварящите се сублингвични таблетки?

Естествено ароматизираните таблетки с мента бързо се разтварят под езика за директна абсорбция и бързодействащи резултати. Всяка сублингвала таблетка предоставя на организма 3mg Мелатонин.

Грижи се за повишаване на общото време за сън, което е важен аспект на добрия сън при лица, при които има промяна в графика на съня, поради фактори като работа на смени и недоспиване.

Добавката помага за облекчаване на умората през деня , както и намалява времетраенето на заспиване при лицата със синдром на забавена фаза на съня, както и за нулиране на цикъла на циркадния ритъм.

Какво още трябва да знаем за Мелатонинът?

Хормона на съня се отделя от епифизната жлеза, намираща се в мозъка. Сънния хормон рефрешва "биологичния часовник" по безопасен и ефективен начин, помагайки ви да заспите по-бързо, да останете заспали по-дълго време и да се събудите отпочинали. Добавката мелатонин поддържа още възстановителната REM фаза на съня, за да подпомогне понижаването на дневната умора.

Обобщение

Мелатонинът 3 мг от Уебър Натуралс е нощна формула за подобрено качество на съня. Качеството на съня е от съществено значение за контрола на когнитивното и физическото здраве. Въпреки това, факторите пътуване, работа на различни смени, синдром на забавена фаза на съня и други могат да разбият образуването на мелатонин, което води до затруднения със съня и в крайна сметка до сънливост през деня.

Добавката е идеална формула за лицата, които търсят натурална помощ за подобряване на съня, преодоляване на умората, и свързания с възрастта спад на мелатонин. Заспивайте и стойте заспали с Мелатонин.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-3 таблетки, вечер преди лягане. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтваряне.