Мелатонин / Melatonin 5 mg Webber Naturals - 60 бързо разтварящи се сублингвални таблетки

Мелатонин / Melatonin 5 mg Webber Naturals - 60 бързо разтварящи се сублингвални таблетки

Добавката Мелатонин на Уебър Натуралс предлага по-силна доза за лицата, които се нуждаят от по-голяма доза Мелатонин. Сублингвалните разтворими таблетки Melatonin помагат за увеличаване на общото време за сън и качеството на съня при хора, които страдат от липса на такова и са с променен график, поради работа на смени.

11.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 3602WN
Магически точки: 11
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 таблетка
 • Мелатонин 5 mg
 • Разфасовка 60 сублингвални таблетки

Описание

Какви са ползите от приема на добавката Мелатонин?

Разтворимите таблетки Melatonin спомагат за нулиране на цикъла на сън-събуждане, същевременно с това може да помогне за скъсяване на времевия период за заспиване при лицата със синдрома на забавена сън фаза (DSPS). С приема на добавката се повишава качеството и общото време за сън особено при хората, с оплакване от недостатъчно време на съня или са с променен график, като например работа на смени. 

Какви са допълнителните предимства на Мелатонин от 5 мг.?

 • Спомага за преодоляване на преумората през деня, заради нощното недоспиване;
 • Допълнително облекчава коремните болки, свързани със синдрома на раздразнените черва (IBS);
 • Предлага по-силна доза за лицата, нуждаещи се от по-голяма доза от стандартните 3 mg мелатонин;
 • Лесно разтваряне на сублингуална таблетка с поддържане на бърза и последователна абсорбция;
 • Моментно заспиване и поддържане на спокойния сън;
 • Възстановяване на естествения цикъл на събуждане от сън.

Какво представлява съставката мелатонин?

Съставката мелатонин е хормон, помагащ за подкрепата на телесния циркаден ритъм. Това е нашия вътрешен часовник, който засяга съня, хормоните, както и други функции на тялото. Приемането на добавката Мелатонин може да скъси периода, необходим, за да заспите, както и да подобри качеството и продължителността на съня. Сублингвалните таблетки са чудесен вариант при хора, работещи на смени, придружено с умора вследствие на неспокоен съм, како и за лицата, имащи перманентни проблеми със заспиването.

Как действа добавката Мелатонин?

При нормални условия, когато тъмнината падне, епифизната жлеза започва повишено отделяне на хормона мелатонин в организма, предизвиква прояви на сънливост и насърчава процесите на спокойния сън. Въпреки това, при работа на смени, забавен синдром на фазата на съня (DSPS), както и при други фактори, има вероятност да се понижи естественото образуване на сънния хормон, което от своя страна води до затруднения при заспиването и последващи умори и сънливост през деня.

Обобщение

Мелатонинът може да бъде особено полезен в подкрепа на съня на по-късен етап от живота, тъй като изследванията показват как с възрастта намалява производството на мелатонин. А намалените стойности на този важен неврохормон водят до безсъние. Желателно е приемът на мелатонин добавката да става от 30–90 минути преди лягане, за да може да помогне за опресняване на естествения ритъм на организма, намаляване на времето, нужно при заспиването и подобряване на качеството на съня.

Melatonin 5 мг от Уебър Натуралс осигурява лесно абсорбиран мелатонин, който помага за нулиране на "биологичен часовник" на тялото. Насърчава се повишеното качество на съня и продължителността му. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 таблетки, вечер преди лягане. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтваряне.