Мента / Натурално етерично масло

Мента / Натурално етерично масло

Мента / Натурално етерично масло е натурално есенциално масло, съдържащо 50% ментол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.96 лв. -10%
19.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903246228618
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Описание

Ментолът може да ви бъде от полза при синдром на раздразненото дебело черво (IBS), други храносмилателни смущения като гадене и повръщане, настинка, инфекции на синусите, главоболие и други състояния.

Защо етерично масло от мента

Етеричното масло от мента има толкова много приложения, че не е изненадващо да го намерите в кухненския шкаф на почти всеки дом. И със сигурност е много повече от средство за освежаване на дъха или успокояване на нервите.

Ментовото етерично масло може да се използва за овладяване на гаденето и други проблеми със стомаха, облекчение на напрегнатите сетива и отпускане на претоварените от работа мускули.

Ментовото масло има и възможност за локално приложение (директно върху кожата) при главоболие, болки в мускулите, болки в ставите. В ароматерапията, ментовото масло е подходящо средство за успокояване на кашлица и настинка, намалявайки болката и редуцирайки стреса в организма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Консумирайте само разредено, като го разбъркате добре преди консумация. Не го яжте на гладно. Използва се и при: къпане, масаж, сауна, ароматизиране.

ЗАБЕЛЕЖКИ: Не консумирайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Избягвайте зрителен контакт. Продуктът не трябва да се използва от деца, бременни жени и кърмачки.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: