Зелено кафе зърна / MetaSlim® Green Coffee Bean 400 mg Webber Naturals - 50 Капсули

Зелено кафе зърна / MetaSlim® Green Coffee Bean 400 mg Webber Naturals - 50 Капсули

Зелено кафе на зърна е в помощ на здравословното отслабване с намален прием на хранителни калории и повишена физическа активност. Зеленият чай Мета Слим на Уебър Натуралс добавя допълнителни ползи и антиоксидантна грижа. Добавка се среща естествено в природата във вид на мастна киселина и е клинично доказано средство за отслабване, увеличаващо телесната маса за сметка на изгарянето на мазнините.

64.40 лв.
Производител:
Код на продукта: 3633WN
Магически точки: 64
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 50 капсули
  • Зелено кафе 400 mg Екстракт от семена, стандартизиран до 45-50% общо хлорогени киселини, 50-55% полифеноли, 10-15% 5-кафеоилхинови киселини

Описание

Какви са ползите на добавката Зелено кафе на зърна?

  • Помага за постигане и поддържане на целите за отслабване в комбинация с намаления прием на хранителни калории и повишената физическа активност;
  • Съдържа клинично доказан и изследван Tonalin CLA;
  • EGCg от зелен чай добавя допълнителни ползи и антиоксидантно действие;
  • Лесен за приемане мек гел.

Какъв е начинът на приложение на меките капсули Meta Slim® Green Coffee Bean?

Добавката Мета Слим зелено кафе трябва да се употребява с програма за понижен прием на диетични калории и висока физическа активност за подпомагане на контрола на теглото.

CLA (конюгираната линолова киселина) е натурална мастна киселина, клинично доказано средство за отслабване, което повишава телесната маса и спомага за освобождаване на телесните мазнини.

Може да постигнете вашите цели за понижаване на теглото със съставката Tonalin® CLA, която е водеща, най-чистата и изследвана CLA, налична на пазара.

Екстрактът от зърната на зеления чай включва EGCG (епигалокатехин-3-галат), който се счита за отговорен за повечето здравословни ползи, свързани със зеления чай.

Какво е действието на добавката КЛА със зелено кафе?

Постигането и поддържането на здравословно тегло може да бъде ежедневно предизвикателство. MetaSlim®CLA с екстракт от зелен чай е формула за управление на теглото от естествени съединения, които могат да помогнат за умерено понижаване на мазнините, когато се използват с програми за намален прием на диетични калории и повишена физическа дейност.

Какво представлява КЛА киселината?

CLA е природен екстракт на мастни киселини, влияеща върху начина, по който тялото съхранява и използва енергия си. CLA Тоналин е една от най-клинично изследваните форми на CLA и се извлича от устойчиви източници на шафраново масло. Екстрактът от зелен чай е богат на полифеноли, особено на епигалокатехин-3-галат (EGCG), който се счита за отговорен за повечето ползи за здравето на зеления чай.

Обобщение

Добавката може да улесни здравословното отслабване, да увеличи шансовете за дългосрочен успех и да засили прехода на тялото от мазнини към твърдо. MetaSlim CLA с екстракт от зелен чай съдържа 728 mg Tonalin CLA смес и 180 mg екстракт от зелен чай във всеки мек гел. Това е чудесен избор за всеки, който изпитва затруднения при постигането на целите си за управление на теглото само от диета с намалени калории и редовни упражнения.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно, 30 минути преди основното хранене, с пълна чаша  вода.