MetaSlim® Phase 2® White Kidney Bean / Бял Боб зърна 500 mg Webber Naturals - 90 Kапсули

MetaSlim® Phase 2® White Kidney Bean / Бял Боб зърна 500 mg Webber Naturals - 90 Kапсули

Мета Слим Фаза с Бял боб на зърна осигурява естествена грижа за забавяне на храносмилането и усвояването на въглехидратите от организма. Подкрепя се здравословния метаболизъм на глюкозата след храна, допълва се към редовна физическа активност за лицата, които участват в програма за управление на теглото.

54.50 лв.
Производител:
Код на продукта: 3636WN
Магически точки: 54
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 1-3
  • Една доза 2 капсули
  • Екстракт от бял боб 500 mg
  • Разфасовка 90 V-капсули

Описание

Какви са предимствата на МетаСлим зърна от бял боб?

Капсулите Бял боб на Мета Слим осигуряват естествен и стимулиращ вариант за забавяне на процесите на храносмилането и абсорбирането на въглехидратите. Добавката спомага при управление на теглото, като ограничава калоричното действие на храните със съдържание на нишесте. Поддържа се здравословния метаболизъм на глюкозата след хранене, богато на въглехидрати.

Мета слим капсулите са произведени от не-ГМО екстракти от зърната на бял боб. Обширните клинични проучвания подкрепят безопасността и ефикасността за управление на теглото. Добавката се препоръчва за прием от вегани и вегетарианци.

Какво е действието на добавката зърна от Бял боб?

  • Осигурява се подкрепата на здравословно разграждане на глюкоза, два часа след храна;
  • Подпомага се метаболизма на глюкозата и се намалява усвояването на въглехидратите;
  • Може да бъде здравословно допълнение към правилна хранителна диета с намалени калории и редовни физически активности за лицата, които участват в програми за управление на теглото.

Управлението на теглото е ключова част от здравословния ни начин на живот, но в дадени моменти може да е трудно да намалите теглото си. Мета Слим екстрактът от Бял боб на марката Webber Naturals е полезен допълващ начин към всяка стратегия за управление на теглото, особено за тези, които обичат въглехидратите си!

Допълнителни характеристики

Нормално е хората да се стремят към подобряване на начина си на живот и да намалят общия си прием на рафинирани въглехидрати. Екстрактът от бял боб във вид на хранителна добавка може да бъде от голяма помощ. Действа чрез временно инхибиране на ензима на храносмилане алфа-амилаза, така че част от нишестето в тестени изделия, хляб, картофи и ориз, да преминат през тялото несмлени, като по този начин помага да се блокират такива странични ефекти като наддаване на тегло. 

Подпомага здравословния метаболизъм на глюкозата в рамките на два часа след хранене, богато на въглехидрати, и е първата естествена, нестимулираща съставка, клинично доказана, че забавя храносмилането и усвояването на калориите от нишесте.

Обобщение

Всяка вегетарианска капсула на Уебър Натуралс Мета Слим Фаза съдържа 500 mg не-ГМО екстракт от бял боб (Phaseolus vulgaris). Безопасността и ефикасността на добавката са подкрепени от обширни клинични изследвания. Това е чудесен избор за мъже и жени, които се опитват да намалят приема на въглехидрати като част от програма за управление на теглото, която включва редовна физическа активност и диета с намалени калории.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 1-3 пъти дневно, преди въглехидратно хранене.