Метил В-12 / Methyl-B12 1000mcg HAYA LABS - 100 Таблетки

Метил В-12 / Methyl-B12 1000mcg HAYA LABS - 100 Таблетки

Метил Б12 е витамин от B-група с основно значение за производството на бели и червени кръвни телца, деленето на клетките и синтеза на ДНК. Не бива да се допуска неговият дефицит.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.60 лв. -10%
24.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007873
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 100 таблетки
 • Една доза 1
 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1-2
 • Витамин B12 (Метилкобаламин) 1000 mcg

Описание

Methyl-B12 - висококачествена добавка от Haya Labs

Methyl-B12 е широкоразпространена хранителна добавка, която съдържа оптимално количество от Витамин B12. Този витамин е сред познатите ни витамини, групирани в B група, всички от които с важно значение за нормалното здраве на човешкия организъм. Haya Labs ви предлага една много добра и пълноценна форма на този витамин, която ще ви осигури необходимото ниво, за да предпазите тялото си от състояния и симптоми, свързани с недостиг на този витамин.

Най-често дефицит на B-12 се наблюдава:

 • при активни и динамични хора, с интензивно ежедневие;
 • активно спортуващи и трениращи хора;
 • при хора, които избягват консумацията на месо.

С какво се свързва значението на Метил B12?

Значението на Витамин Б12 за човешкият организъм е еднозначно. Той не може да бъде заместен и няма аналог. Той е изключително важен за правилното функциониране и дейност, както на нервната система, така и на сърдечно-съдовата такава. Може би най-огромното значение е участието му в производството на червените и белите кръвни телца, както и в деленето на клетките. Той участва и в образуването на важни невротрансмитери и в синтеза на ДНК. Осигурява контрол върху обмяната на въглехидрати, мазнини и белтъчини. А тези причини трябва да са напълно достатъчни, за да обърнете внимание на дневният си прием на полезни хранителни вещества и на витамини.

Приемането на хранителната добавка Метил B-12 1000mcg в 100 таблетки на Haya Labs ще ви осигури необходимата доза в продължение на около 100 дни. Той се приема веднъж дневно и ще ви предпази от развитието на анемия.

Кои са признаците на анемия, свързана с Б12?

 • Хронична умора, мигрена, безсъние, раздразнителност.
 • Отслабено зрение, болки в мускулите, липса на чувствителност.
 • Разсеяност, дезориентация, забравяне.

Най-опасното при дефицитът на B12 в организма е, че той води до развитието на анемия, която се свързва със състоянието на кръвта в човешкия организъм. Липсата на този витамин буквално води до спиране на производството на нова кръв в тялото, което се отразява върху цялото му състояние и всички функции. От влошаване на кръвообращението, през блокиране на функцията на важни органи и системи в тялото. Най-тежките форми на анемия при този витамин се свързват с инсулт, белодробна тромбоемболия, инфаркт и други.

Ако водите активен начин на живот или спортувате често, не приемате месо или не консумирате достатъчно хранителни вещества, не се колебайте да се доверите на хранителните добавки на Haya Labs, които могат да подкрепят вашата ежедневна хранителна диета.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 1-2 пъти днeвнo

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: