MSM / МСМ Метилсулфонилметан 500mg HAYA LABS - 180 Капсули

MSM / МСМ Метилсулфонилметан 500mg HAYA LABS - 180 Капсули

MSM или Метилсулфонилметан на Haya Labs е естествена хранителна добавка, която се произвежда и извлича от иглолистното растение бор.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007790
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • MSM (Метилсулфонилметан) 1000 mg
  • Разфасовка 180 капсули
  • Една доза 2 капсули
  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2

Описание

Какво е MSM Метилсулфонилметан?

МСМ е съединение в човешкия организъм, което се среща при всички хора и отговаря за състоянието на ставите, естествения имунитет и редуцирането на появилите се в тялото възпаления. Капсулите MSM 500 mg от Haya Labs са на страхотна цена и с натурален произход, за разлика от много други изкуствено синтезирани добавки Метилсулфонилметан.

Защо и кога да приемаме Метилсулфонилметан?

Нужда от прием на МСМ от външен източник се усеща при редовни болки в ставите на краката, ръцете и гърба. Липсата на достатъчно количество от това съединение причинява болки,  дискомфорт при движение и ограничава възможностите на тялото. MSM облекчава болезнеността в ставите и доказано им помага при болести и увреждания, особено при симптоми на артрит.

Препоръчителен е за прием при интензивно трениращи хора, които нямат достатъчно време за възстановяване и подлагат на ежедневен стрес и физическо натоварване своето тяло. MSM намалява мускулните схващания и спомага за по-бързото им възстановяване, намалява нивата на мускулни болки и възможността от появата на мускулни разкъсвания при тренировки. Подобрява здравето на мускулите и помага за изхвърлянето и редуцирането на възпаления в следствие от натрупания оксидативен стрес. 

В същото време приемът на капсули MSM Метилсулфонилметан действа противовъзпалително и болкоуспокояващо. Намалява дискомфорта от болките в мускулите и ставите. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 2 пъти по 2 капсули на ден.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: