Military Testo Cvetita Herbal - 100 капсули

Military Testo Cvetita Herbal - 100 капсули

Трибулус Терестрис е билка известна с действието си най-вече сред мъжете. Тя активизира производството на тестостерон в мъжкото тяло и действа добре на либидото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 63.00 лв. -10%
70.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950686
Магически точки: 70
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-аргинин 250 mg
 • Л-карнитин 100 mg
 • Разфасовка 100 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 2
 • Витамин C 20 mg
 • Цинк 20 mg
 • Коприва 50 mg
 • Левзея 50 mg
 • Мурсалски чай 50 mg
 • Сибирски женшен 100 mg
 • Сминдух екстракт 10 mg
 • Трибулус Терестрис екстракт 350 mg

Описание

До голяма степен цялостното здраве на човек зависи от хормоналния баланс в организма. Нивата на хормоните и тяхната секреция от жлезите са пряк резултат от работата на ендокринната система. Производството на инсулин, тестостерон, естроген, кортизол, адреналин и др. в много случаи определя качеството на работа на цели системи в тялото. Хормоналният баланс е от особено значение за здравето както на жените, така и на мъжете.

Military Testo Cvetita Herbal – естествен начин за регулиране на хормоните

При наличие на хормонален дисбаланс най-добрият метод за действие е да се възвърне баланса и да се регулира работата на ендокринната система по естествен начин. Това е така, защото приемът на синтетични хормони води със себе си и множество нежелани реакции.

За хормоналното здраве както при мъжете, така и при жените, от значение са начинът на живот, нивата на стрес в ежедневието, количеството сън, алкохола, цигарите и други фактори. Military Testo Cvetita Herbal осигурява постигането на хормонален баланс по изцяло натурален път, като така подсилва организма за срещата с натовареното ежедневие.

Как се постига хормонален баланс с Military Testo Cvetita Herbal?

За се регулират нивата на хормоните е необходим комплекс от съставки, които повлияват работата на жлезите, секретиращи хормоните. В състава на Military Testo Cvetita Herbal са специално подбрани десет елемента, които оказват своето балансиращо ендокринната система действие.

При прием от жени, билката регулира бушуващите хормони по време на месечния цикъл.

Аргинин AKG е полуесенциална аминокиселина. Тя силно подобрява издръжливостта и повишава енергията на тялото. Освен това способства натрупването на мускулна маса. Аргинин AKG в Military Testo Cvetita Herbal подобрява кръвообращението и регулира нивата на холестерол в кръвта.

Сибирският Женшен действа стимулиращо на имунната система. Подпомага общата функция на тялото и тази на мозъка при продължително натоварване. Повишава либидото.

Левзеята е сибирско растение, което влияе върху хормоните на половата система и при двата пола. Коренът му има силно адаптогенно растение, което оказва силен регулиращ ендокринната система ефект.

Коренът от коприва действа върху хормоналния баланс както при жените, така и при мъжете. В състава на Military Testo Cvetita Herbal той се грижи за регулирането на нормалните нива на хормоните на половата система. Коренът от коприва спомага за облекчаването на симптомите на ПМС, неразположенията, съпътстващи менопаузата и силното кръвотечение по време на месечния цикъл. Освен това повишава нивата на пролактина при кърмещите жени.

L-Карнитин тартрат е аминокиселина, която регулира хормоните на щитовидната жлеза и производството на инсулин. Като част от комплекса на Military Testo Cvetita Herbal той подобрява качеството на мъжките сперматозоиди и може да помогне при безплодие.

Екстрактът от сминдух е един от естествените начини за повишаване на нивата на тестостерон при мъжете. Осигурява и по-добра еректилна функция. При жените сминдухът стимулира производството на естроген, чрез който може да спомогне за увеличаването на гърдите.  Влияе и силно върху пролактина и е задължителна добавка при кърмачки, чиято кърма не е достатъчно.

Екстрактът от мурсалски чай се грижи за добрия тонус и енергия. Повишава силите на имунната система при срещата с различни вируси и бактерии.

Витамин С подобрява кръвообращението. В състава на Military Testo Cvetita Herbal подпомага работата на ендокринната система и има силно антиоксидантно действие.

Цинковят цитрат е добре познат със своето силно действие върху хормоните. При жените той регулира нивата на тестостерон и така се справя с нежеланото лицево окосмяване и акнето. Цинкът участва в синтеза на тироидния хормон, който се произвежда от щитовидната жлеза. Също така намалява и нивата на кортизол в организма и така намалява стреса.

За кого е подходящ приема на Military Testo Cvetita Herbal?

Military Testo Cvetita Herbal може да се приема от всички, които искат да регулират хормоналното състояние в организма си. Хранителната добавка ще подпомогне:

 • кръвообращението;
 • либидото;
 • имунната система;
 • мускулите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По една капсула сутрин и вечер (до 20:00) часа с храна. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След пауза от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: