МСМ - Метил-Сулфонил-Метан / MSM 1000 mg Natural Factors - 90 капсули

МСМ - Метил-Сулфонил-Метан / MSM 1000 mg Natural Factors - 90 капсули

МСМ – Метил – Сулфонил – Метан на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 1000мг. Комбинацията МСМ насърчава регенерацията на опорно – двигателната система и подобрява качеството на живот.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.31 лв. -10%
21.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 2652NF
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 45
 • Дози на ден 2-3
 • Една доза 1 капсула
 • MSM (Метилсулфонилметан) 1000 mg
 • Разфасовка 90 капсули

Описание

MSM Метил – Сулфонил – Метан на Натурал Факторс представлява хранителна добавка от 1000 mg. Добавката, Methyl - sulfonyl - methan - съединение с бионаличност на сяра, се използва под формата на тиол групи за синтеза на вещества като колаген, глутатион, ензими и антитела.

Предимства на МСМ

 • Най-високо качество 1000 мг метилсулфонилметан OptiMS®;
 • Участва в производството на биоактивни вещества;
 • Инхибира развитието на възпаление и болка;
 • Укрепва структурата на ставните хрущяли;
 • Невероятни антиоксидантни свойства;
 • Съдържа биодоставимо съдържание на сяра;
 • Насърчава регенерацията на опорно-локомоторната система;
 • Подобрява качеството на кожата;
 • Облекчава симптомите на алергия.

Какво представлява МСМ?

Метилсулфонилметанът е химично съединение, което принадлежи към групата на въглеводородни деривати със сярна киселина (VI). Това съединение не е синтезирано естествено в човешкото тяло. Въпреки това, Той се среща често в примитивни растения, които са част от нашата диета.

MSM и неговите производни се абсорбират бързо в червата и след това да стигнат до черния дроб и преминават през кръвния поток да целевите тъкани. MSM често се екскретира в непроменена форма през бъбреците.

Антиоксидантни свойства

МСМ се класифицира като антиоксидант, което съвпада с противовъзпалителния му ефект в молекулярните механизми. Въпреки това, Той допринася за активирането на редица протеини, за да допринася за намаляване на образуването на вредни свободни радикали.

Как влияе на имунитета?

Намаляване на концентрациите на медиаторите, чието присъствие е от решаващо значение за увеличаване на производството на свободни радикали и предизвикване на възпаление, представлява имуномодулиращи свойства на метилсулфонилметан, защото предотвратява свръхактивност на имунната система. Добавки с това съединение може да помогне за облекчаване на симптомите на сезонни алергии, които се развиват поради имунната недостатъчност.

Въздействие върху функционирането на органите

Много заболявания включват възпаление, вроден имунен отговор. Това се отнася и за дегенеративни ставни заболявания, при които непрекъснатите разрушителни механични сили стимулират активността на клетките, които резорбират компонентите на костната матрица. Проучванията показват, че MSM добавката намалява възпалението и по този начин забавя прогресията на дегенеративно заболяване.

Подобряване на опорно – двигателната система

Капсулите МСМ са много важно за спортисти, за значително подобряване на функционирането на опорно - двигателната. Дегенерацията на ставните елементи засяга не само възрастните хора, но и хората в разцвета на живота си, които са активни в спорта. Интензивната физическа активност причинява и микротравми в мускулите, които се проявяват чрез болка и дискомфорт. 

Обобщение

Добавката MSM 1000 mg на Натурал Факторс е предназначена за активни лица, които спортуват, а също и тези, които искат да поддържат здрави ставите си. Метилсулфонилметанът ефективно защитава опорно-двигателната система срещу дегенеративни процеси. Нещо повече, формулата на растителния произход в капсула е проектирана за вегетарианци.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти на ден с храна.