Мулти ензими / Multi Enzyme Full Spectrum Natural Factors - 60 капсули

Мулти ензими / Multi Enzyme Full Spectrum Natural Factors - 60 капсули

Добавката Мулти ензими е естествено средство за правилно храносмилане. Пълна гама от храносмилателни ензими за разграждането и перфектна абсорбция дори на най-тежките храни и напитки! Абсолютен комфорт и усещане за лекота дори след стабилно преяждане! Подпомага състояния на подут стомах, газове, усещане за тежест след хранене, разстройство и киселини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 1745NF
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1-2 капсули
 • Бромелаин 100 mg
 • Хемицелулоза 20 mg
 • Целулаза 36 mg
 • Разфасовка 60 капсули
 • Папаин 25 mg
 • Алфа-амилаза 126 mg
 • Бактериална протеаза 10 mg
 • Гъбични протеазни 121 mg
 • Лактаза
 • Липаза 50 mg
 • Малтаза 20 mg
 • Пептизим 2 mg
 • Сукраза 4 mg

Описание

Какви са последиците от дефицит на храносмилателни ензими?

Храносмилателният ензимен дефицит е в корена на редица стомашно-чревни нарушения. Ензимния дефицит причинява болезнена стомашна болка, метеорност, синдром на раздразнените черва (IBS), диария или запек и др. Организма си наавя липсата на ензими с повишено отделяне на стомашни киселини, което от своя страна води до подуване на корема, метеоризъм, киселинен рефлукс и други. 

Как действа мулти ензимът на Натурал Факторс?

Многоспектърният мулти-ензим предоставя мощна комбинация от 12 храносмилателни ензими, извлечени от растителни източници, действащи едновременно в стомаха и червата и подобряват целия храносмилателен процес. Богатата смес от растителни ензими в продукта дава възможност за смилане на хранителни вещества като мазнини, захари, въглехидрати,  фибри, лактоза от мляко и млечни продукти, протеини, минерали и др.

Добавката Мулти ензимен пълен спектър (вегетариански ензими) дава възможност да се разградят всички приети храни и напитки, и помага за премахване на симптомите на подуване на корема, тежест, чест метеоризъм, образуване на киселини, диария, запек и др. 

Какви са свойствата на добавката Мулти ензими?

Капсулите Мулти вегетариански ензими помагат на организма да се чувства лек и енергичен дори след най-тежките комбинации на прием на храни и алкохол. Стимулира се развитието на добрите бактерии в червата и насърчава детоксикация и почистване на дебелото черво.

Повечето съвременни преработени храни не са снабдени с ензими, което ги прави "мъртви храни". Плодовете, зеленчуците и месата, облъчени с отровни химикали, както и "готовите" продукти, третирани с консерванти и химикали, нямат специалната хранителна стойност и нарушават оптималните функции на тялото.

Какво трябва да знаем за храносмилателните ензими?

Храносмилателните ензими представляват протеини, които тялото произвежда естествено и посредством които се усвояват храни и напитки, които консумираме ежедневно. Те са съставени от биоразградими протеинови молекули и аминокиселини. Без помощта на ензими, полезни витамини, минерали, антиоксиданти и др., те не се абсорбират в стомашно-чревния тракт и не могат да се използват от организма. Без достатъчно количество храносмилателни ензими, храната застоява в червата. По време на дългото им престояване там, храната започва да гние и ферментира, което води до тежест, подуване на корема и интензивно образуване на газ в червата.

Обобщение

Поради добавените консерванти, преработката и готвенето на храните, ги прави напълно лишени от естествените ензими, които трябва да съдържат. Вегетариански ензими Пълен спектър е естествен продукт на растителна основа, който напълно замества ензимите, липсващи в съвременните храни и значително оптимизира процеса на храносмилане и усвояване на хранителни вещества, както и разграждането на различни видове храни.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули на ден.