Натокиназа / Nattokinase 100mg NOW - 60 Вегакапсули

Натокиназа / Nattokinase 100mg NOW - 60 Вегакапсули

Натокиназа е ензим, извлечен от nattō, популярно япенски ястие, което често се консумира за закуска. То се прави от ферментирала соя. Освен като храна, natto се използва често и в японската, народна медицина за подобряване на състоянието при заболявания на сърцето.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 67.50 лв. -10%
75.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739031402
Магически точки: 75
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Nattokinase 100mg

Описание

Чудили ли сте се някога защо в Япония хората изглеждат по-млади и здрави? 

Известно е, че техният начин на хранене е много по-различен и включва много ферментирали храни, които дават на тялото голямо количество полезни ензими. Един от тези ензими е натокиназа. 

Натокиназа отблизо

Натокиназа е ензим, извлечен от nattō, популярно японско ястие, което често се консумира за закуска. То се прави от ферментирала соя. Освен като храна, natto се използва често и в японската, народна медицина за подобряване на състоянието при заболявания на сърцето. Известно е, че натокиназата, извлечена от него, има същите способности. 

Ястието, което е известно със своята силна миризма на сирене и лепкава консистенция, се получава, когато към варена соя се добави специфичен вид бактерия и се остави да ферментира. Този специфичен процес на ферментация е единственият начин да бъде приготвено ястието и да бъде получена натокиназа.

В западните страни натокиназа се среща под формата на капсули и таблетки за ежедневен прием. По-рядко може да срещнете ценния ензим и като прах. 

Защо е толкова полезна?

В източната медицина се смята, че едно от най-полезните свойства на натокиназата е способността и да влияе положително на хора, страдащи от заболявания на сърцето. Ензимът помага за разграждането на кръвни съсиреци, които могат да предизвикат тромби и да доведат до по-сериозни последици. Други състояния, при които приемът на натокиназа има положителен ефект са: 

  • Облекчава симптомите при ангина;
  • Намалява болките при атеросклероза и дълбока венозна тромбоза;
  • Има положителен ефект при хемороиди;
  • Регулира високо кръвно налягане (хипертония);
  • Подобрява състоянието при разширени вени. 

В допълнение, приемът на натокиназа може да пази нивата на кръвно налягане в норма и да предпазва от инфакрт на миокарда и инсулт. 

Как да включите японското чудо в живота си?

Ако искате да се погрижите за здравето на сърцето си, използвайки тайните на японците, можете да поръчате своята натокиназа под формата на капсули от now foods. Приемайте по 1 капсула, 1-2 пъти дневно на празен стомах. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно преди хранене.