Натурален бета каротин / Beta Carotene 20 000 IU HAYA LABS - 100 Таблетки

Натурален бета каротин / Beta Carotene 20 000 IU HAYA LABS - 100 Таблетки

Бета каротини като прекурсор на Витамин А осигуряват мощно антиоксидантно въздействие върху тялото срещу токсините и свободните радикали. Помагат за здравето на кожата, косата, очите. Имат добър противостарещ и имуностимулиращ ефект.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.70 лв. -10%
33.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146828566
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1 таблетка
  • Разфасовка 100 таблетки
  • Бета каротин 20 000 IU

Описание

Какво представлява добавката Beta Carotene (Витамин А) 20000 IU?

Beta Carotene представлява прекурсор на Витамин А. Това означава, че при попадане в човешкото тяло той може да я преобразува в даденият витамин при необходимост. 

Бета каротините са изцяло с натурален и растителен произход, като те се откриват в повечето видове растения и в някои видове морски водорасли. Те се извличат за създаването на хранителната добавка Beta Carotene 20000IU 100 таблетки то Haya Labs. Със своят естествен произход тези таблетки са подходящи за прием и от вегетарианци. 

Бета каротините са естествен пигмент, който е отговорен за оцветяването (цвета) на растенията. Причислява се към групата на каротеноидите, които са всъщност растителен пигмент с мощни антиоксидантни свойства. Освен това Бета каротините се характеризират с много висока биологична активност и са задължително вещество, което трябва да присъства в нашата ежедневна диета. 

Какво е значението на Бета каротините за тялото?

Бета каротините са безопасни за прием, защото тялото разполага със специални механизми, които контролират тяхното трансформиране във Витамин А. Предозирането с Vitamin A може да бъде токсично и да доведе до негативни последици. 

Като цяло Бета каротините имат много добро въздействие върху тялото:

  • грижат се за здравето на очите и за доброто зрение;
  • осигуряват силна антиоксидантна защита на организма;
  • действат като добро противостареещо средство;
  • подпомагат функцията и състоянието на имунната система;
  • подобряват и влияят положително върху здравето на косата и на кожата.

Витамин А е отговорен за образуването на лилавият визуален пигмент в окото, който всъщност отговаря за нормалното виждане при по-слаб източник на светлина. Витамин А повлиява и върху нормалното овлажняване на роговица и върху здравето на лигавиците.

Бета Каротин (Витамин А) 20000IU е страхотен антиоксидант с много силно въздействие върху човешкото тяло. Снабдяването на тялото с естествени антиоксиданти спомага за контролиране на нивото свободни радикали. Така се осигурява надеждна защита срещу различни видове заболявания, възпалителни процеси, както и забавя стареенето на клетките в тялото. Подпомага здравето на цялото тяло, както и функцията на всички системи и органи в него.

Освен това се оказва много положително въздействие върху здравословното състояние и външния вид на кожата и на косата. Бета каротините предпазват кожата от UV лъчите и я пречистват от вредни токсини. Помагат за поддържането на красива, мека и еластична кожа. А при косата помагат за по-голяма здравина, лъскавина и мекота на косъма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 таблетка, 2 пъти на ден.