Ниацин / Niacin удължено освобождаване 250 mg HAYA LABS - 100 таблетки

Ниацин / Niacin удължено освобождаване 250 mg HAYA LABS - 100 таблетки

Ниацин (Витамин B3) е от B-група витамини и отговаря за производството на енергия в човешкия организъм. Контролира нивото на лош холестерол и повишава добрия. Защитава тялото и притежава антиоксидантен ефект.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.40 лв. -10%
26.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146828115
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 100 таблетки
 • Една доза 1
 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Витамин B3 (ниацин) 250 mg

Описание

Какво знаете за Ниацинът?

Ниацинът често се среща и под наименованието "Витамин B3". Той е част от групата на витамини B и е един от изключително важните и значими такива за човешкия организъм, тъй като участва в производството на енергия. Още взима основно участие в преобразуването на храната (метаболизма), както и е основен за правилното функциониране на нервната система и за здравето на кожата и сърцето. Това означава, че той е незаменим и със сигурност трябва да се приема в препоръчителните дневни дози. 

Таблетките Ниацин 250мг на Haya Labs са с чудесна формула за бавно освобождаване, която ще ви осигури необходимата дневна доза на Витамин B-3 през целия ден.

Как помага приемането на Витамин B3?

Ниацинът участва в правилното и пълно разграждане на приетите в организма мазнини, протеини и въглехидрати. Той спомага за тяхното трансформиране в необходимата енергия за тялото, което означава, че благодарение на него се осигуряват необходимите вещества за поддържането на всички важни функции и за работата на важните системи и органи. С помощта на този витамин приетите вещества не се отлагат в депа в тялото, а се използват пълноценно и максимално за повече тонус и енергия.

Ниацинът е сред едни от добрите антиоксиданти, познати на учените. Неговото основно въздействие е върху здравето на черния дроб, тъй като съдейства за изхвърлянето на вредните вещества от него. Заедно с това взима участие при производството на определени хормони, които се синтезират в надбъбречните жлези. 

Едно от най-известните свойства на Niacin е, че той може да понижи вредният холестерол (LDL) и триглицеридите. Съответно помага за повишаване на нивото на добрият холестерол (HDL). Има чудесно въздействие върху сърцето, като го защитава и спомага за неговото по-крепко и добро здраве.

До какво води приемането на Niacin 250mg - 100 таблетки?

 • По-добро сърдечно здраве
 • По-малък шанс от сърдечни болести
 • По-ефективен метаболизъм
 • По-добри нива на холестерола
 • По-силна имунна система
 • По-добре функционираща нервна система
 • По-здрава и красива кожа
 • По-добро кръвообращение
 • По-висока антиоксидантна защита

Защо Ниацин с Time Release формула?

Витамин B3 е също сред водоразтворимите витамини, които не винаги успяваме да си доставим в достатъчно количество с храната. Той се съдържа в семена, някои видове гъби, месо и риба. Но при провеждането на определени диети, то трябва да се подсигурите, че осигурявате необходимите хранителни елементи на вашия организъм. Приемането на таблетките Niacin с формула Бавно освобождаване ще ви помогне да избегнете дефицитът на Витамин B3, който определено се съпътства от неприятни проблеми, свързани с кожни обриви, когнитивни проблеми, диария и други.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 таблетка дневно с храна.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: