Омега 3-6-9 / Omega 3-6-9 HAYA LABS - 100/200 Меки капсули

Омега 3-6-9 / Omega 3-6-9 HAYA LABS - 100/200 Меки капсули

Безусловно най-добрата комбинация от омега мастни киселини, която може да осигурите на тялото си!

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007163
Магически точки: 45
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 66/200
 • Дози на ден 3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 100/200 меки капсули
 • Омега 3 420 mg
 • Омега 6 268 mg
 • Омега 9 152 mg
 • Рибено масло 400 mg
 • Витамин E 5 IU

Описание

 Хранителната добавка HAYA LABS Omega 3-6-9 / 100 Softgels доставя на организма най-ценните противовъзпалителни мастни киселини от групата на омега мазнините, като с всяка капсула получавате 1200 мг. Омега 3-6-9.

HAYA LABS Omega 3-6-9 / 100 Softgels осигурява балансирано количество омега мазнини от трите вида благодарение на маслото от лен, риба и бораго. Всички те се характеризират с противовъзпалително действие, подкрепа на сърдечно-съдовата дейност, правилният растеж и развитие на плода по време на бременност и други ползи за организма.

Защо омега-3, омега-6 и омега-9 мазнините са полезни

Омега-3 мазнините са богати на ейкозапентаенова киселина (EPA), докозахексаенова киселина (DHA) и алфа-линоленова киселина (ALA). Всички те имат решаваща роля за нормалната мозъчна функция и развитие, противовъзпалително действие в организма и други ефекти. Омега-3 мастните киселини са важни за подпомагане на нормалното кръвообращение и мозъчната функция. Омега-3 служат за подобряване на здравето на сърцето, подобряват нивата на HDL холестерола и намаляват кръвното налягане, триглицеридите и образуването на артериални плаки.

Омега-6 са полиненаситени мастни киселини, които тялото ни не може да произвежда. Те се използват главно като източници на енергия. Линолевата киселина е най-често срещаната омега-6 мазнина. За тях е известно, че служат за намаляване на неврологична болка, подпомагат здравето на костите, съдействат за намаляване на кръвното налягане и понижаване на риска от сърдечни заболявания. Възможно е да са от полза за облекчаване симптомите на ревматоиден артрит - вид възпалително автоимунно заболяване.

Омега-9 са мононенаситени мастни киселини, което означава, че те имат само една двойна връзка. Тези мазнини са най-разпространените в повечето клетки в тялото. Омега-9 служат основно за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и нормална сърдечна функция.

За да работят максимално добре, тези мазнини трябва да са налични едновременно и да се приемат в определени пропорции, като е утвърдено съотношението 2:1:1. Омега-3 и 6 са необходими за изпълнение на основни функции на тялото и са важни структурни компоненти за клетъчните мембрани. А ползите от съчетанието на Омега-3 6 9 обхващат ползите, предоставени от отделните мастни киселини. 

Защо да изберете HAYA LABS Omega 3-6-9 / 100 Softgels

Комбинацията от омега-3, омега-6 и омега-9 мазнини осигурява следните ползи:

 • поддържа здравословен възпалителен отговор в организма
 • подходящ за хората, които искат един продукт, който им дава всички добри мазнини, от които се нуждаят, без лошите мазнини, които трябва да избягват
 • подкрепа на всяка клетка, тъкан, жлеза и орган зависи от наличието на основни мастни киселини. Те са основният структурен компонент на клетъчните мембрани и са необходими за растежа и деленето на клетките
 • съдействат за правилното оформяне и развитие на плода по време на бременност, включително за развитието на мозъка на бебето

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула до 3 пъти на ден, заедно с храна.