Омега 3 рибено масло 1000 mg NOW - 100/200/500 Меки капсули

Омега 3 рибено масло 1000 mg NOW - 100/200/500 Меки капсули

Рибеното масло, основен източник на Омега – 3, е една от най-известните и използвани хранителни добавки. Приемът на Омега-3 е важен, защото осигурява на тялото много и разнообразни ползи.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739016508
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Калории 20 kcal
 • Разфасовка 100/200/500 меки капсули
 • Една доза 2 меки капсули
 • Дози в опаковка 50/100/250
 • Дози на ден 1-3
 • Докозахексаенова киселина 240 mg
 • Ейкозапентаенова киселина 360 mg
 • Омега 3 680 mg

Описание

Рибеното масло, основен източник на Омега – 3, е една от най-известните и използвани хранителни добавки. Приемът на Омега-3 е важен, защото осигурява на тялото много и разнообразни ползи, сред които:

 • Грижа за мозъка и нервната система;
 • Грижа за сърцето и кръвоносните съдове;
 • Грижа за красиви и здрави коса и кожа.

Приемът на омега – 3 мастни киселини е много важен. Ежедневно можем да се храним с разнообразни храни, които могат да ни осигурят тези важни мазнини. Но, ако разнообразното хранене е мираж, ако водим забързан начин на живот, ако не можем да си осигурим необходимите количества, добре би било да го направим като приемаме омега – 3 като хранителна добавка. 

Искате да се погрижите за здравето си? Ето какво да имате в предвид, когато избирате своята хранителна добавка с омега – 3:

Вид омега-3

Когато избирате своята Омега – 3, убедете се, че съдържа поне 2 от трите вида омега – 3: EPA и DHA. Те са изключително важни за здравето и развитието на организма ви. 

Количество омега-3

Етикета на добавката може да твърди, че съдържа 1000 mg омега- 3 във всяка капсула. Убедете се, че общото количество EPA и DHA отговаря на това. 

Форма на омега-3

Ако искате да получите най-доброто, търсете продукт, съставен от свободни мастни киселини, триглицериди или фосфолипиди. Избягвайте етиловите естери. 

Чистота и автентичност

Когато избирате хранителни добавки, винаги избирайте продукти, които имат няколко сертификата за качество. Това показва, че те са създадени по природосъобразен начин, без добавени допълнителни, химически вещества. 

Свежест

Омега-3 имат склонност да гранясват с времето. След като се развалят, те ще имат неприятна миризма и ще бъдат негодни за консумация. Винаги проверявайте датата на производство, преди да започнете да приемате даден продукт. 

Устойчивост

Когато избирате рибено масло, изберете такова, определено със сертификат като чисто и природосъобразно. Това означава, че е направено от риби, които не са застрашен вид. 

Как да приемате рибеното масло от Now Foods?

Приемайте по 1-2 капсули два пъти дневно по време на хранене. Не забравяйте, че с тази добавка не може да заместите здравословното хранене. Не приемайте повече от 2 капсули дневно.  

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсула 1-3 пъти дневно с храна.