Elite Omega 3 D3 + K2 OstroVit - 30 капсули

Elite Omega 3 D3 + K2 OstroVit - 30 капсули

Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg е продукт, който съдържа комбинация от витамините D3 и K2 за силни кости и добро сърдечно-съдово здраве.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 14.81 лв. -10%
16.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 11
Магически точки: 16
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Рибено масло 1000 mg, от които ЕПА 330 mg и DHA 220 mg
  • Витамин D 2000 IU
  • Витамин K 50 μg
  • Витамин E 12 mg

Описание

Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg осигурява идеалнaта комбинация от двата витамина. Въпреки че ползите от витамин D са добре известни, мнозина не знаят, че витамин D се нуждае от витамин K2, за да увеличи максимално своите ползи.

Формулата на OstroVit Pharma помага за правилното усвояване на калция с D3, като същевременно осигурява правилното разпределение в костите ви там, където най-много е нужен. OstroVit Pharma K2 + D3 са наистина перфектният тандем за отлична подкрепа на костите и сърцето.

Защо Витамин D3 + K2

Витамин D3 и K2 са мастноразтворими витамини, които изпълняват много различни функции за поддържане на здравето в няколко аспекта:

  • Здраве на костите: Тази формула осигурява най-необходимите основни продукти за здравето на костите, включително витамин D3, витамин К2, витамин Е и противовъзпалителни Омега мазнини.
  • Имунна подкрепа: Витамин D3 има решаваща роля в поддържането на здравословен имунен отговор. Вложените във формулата D3+K2 се допълват от действието на омега мастните киселини, традиционно известни с имуноукрепващия си ефект и противовъзпалително действие.
  • Подобряване на настроението: Все повече нови изследвания показват, че витамин D3, известен като „слънчевия витамин“, може да участва в регулирането на настроението.

Комплексът D3 + K2 може да се приема от 1-3 пъти дневно с храната, за да поддържа здравето на костите, имунната функция и доброто настроение. Хранителните вещества в тези лесни за преглъщане меки капсули се освобождават бързо. Други форми на капсулите могат да съдържат свързващи вещества и пълнители, които да причинят стомашно разстройство и не осигуряват оптимална хранителна стойност.

*За да запази качеството на вложените съставки, OstroVit Pharma Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg се предлага само в стъклени опаковки.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 таблетка на ден.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: