Пълен Спектър Черна Малина / Full Spectrum Black Raspberry Swanson - 60 капсули

Пълен Спектър Черна Малина / Full Spectrum Black Raspberry Swanson - 60 капсули

Подарете на тялото си доза антиоксиданти с капсулите Пълен спектър черна малина от Swanson. Продуктът е зареден с хранителни вещества, които ще ви помогнат да поддържате здравето си по най-добрия начин.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.80 лв. -10%
22.00 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1141
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Черна малина (Rubus occidentаlis L.) 425 mg

Описание

Червената малина е плод, любим на мнозина. Той е чудесно допълнение към закуски, десерти и напитки, а фактът, че е богат на хранителни вещества, го прави много полезен за тялото. Но знаете ли, че съществува и черна малина, която е още по-богата на хранителни вещества от червената си сестра? 

Черната малина не е много известна, защото тя дава плодове само за няколко седмици през летния период, но пък за щастие може да се възползвате от нейните полезни свойства, благодарение на хранителната добавка Черна малина от Swanson. Ето какво трябва да знаете за нея и как да я приемате под формата на хранителна добавка. 

За черната малина отблизо

Черната малина е плод, богат на много витамини (А, В комплекс, Р, С), минерали и антиоксиданти? Възползвайте се от полезните ѝ вещества през цялата година с хранителната добавка на Swanson, която съдържа черни малини на прах. Тази формула запазва цялата бионаличност на плода и съхранява полезните му вещества и свойства.

Черна срещу червена малина

Може би се чудите защо черната малина е по-добър избор от червената. Отговорът се крие в наличието на хранителни вещества в двата плода. 

И двата вида са сходни като вид, размер и вкус. Те съдържат огромно количество фибри и витамини като С, Е и К. Разликата е, че в черните малини, количеството на тези витамини е по-голямо. 

Черните малини съдържат и повече антиоксиданти. Така те осигуряват по-висока защита срещу вредните въздействия на околната среда. Ето защо и продуктът, направен от черни малини, осигурява по-ефективна защита. 

Пълен Спектър Черна Малина на Swanson:

 • Ще повиши имунитета Ви;
 • Ще даде на тялото Ви антиоксидантна защита;
 • Ще укрепи стените на кръвоносните съдове;
 • Ще подобри метаболизма;
 • Ще се погрижи за здравето и красотата на кожата ви.

Как да приемате продукта от Swanson? 

За да се възползвате максимално от полезното действие на черната малина, приемайте между 1 и 3 капсули от продукта дневно с много вода. Комбинирайте приема му със здравословни храни и напитки, за да се радвате на добро здраве. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула един или два пъти на ден с вода. За максимална полза приемайте до три капсули на ден